fbpx

Metallica - The Videos 1989 - 2004

Som bekendt lavede Metallica deres første musikvideo med nummeret ”One” fra skiven ”…And Justice For All”. Det er da også den der lægges ud med på denne dvd. Endvidere er de næste 5 numre fra deres selvbetitlede album, som blev omdøbt af stort set alle til ”The Black Album”, og disse numre er de rene klassikere i min bog!!

Dernæst følger 7 skæringer fra, i mine øjne, Metallica’s dårligste periode ”Load” og ”Reload” – jeg kan simpelthen ikke forstå dette stilskift samt sort neglelak osv…føj!! Nå, men nok om det, disse 7 numre keder mig bravt, og har altid gjort det. De næste 4 videoer er fra henholdsvis ”Garage Inc.”, ”S&M” samt soundtracket til filmen M:I-2, som igen er lidt mere Metallica som vi kender dem.

De sidste 4 videoer består af numre fra ”St. Anger”, som er en langt bedre skive end både ”Load” og Reload”, men til gengæld syntes jeg ikke, at det er en ærlig plade, da jeg mangler nogle klasse-soloer og fede harmonier, som vi alle ved at Metallica kan lave. Den bedste video af de 4 er ”St. Anger”, som er filmet i San Quentin fængslet – puha, godt man ikke sidder inde bag tremmer der!!

Ekstra materialet består af videoen ”2 Of One ”, som også i sin tid kunne fås på vhs, hvor Lars Ulrich sidder og forklarer hvorfor man lavede en lang og en kort (jammin’version) af nummeret ”One”. Samtidig får man så her den korte version af ”One” plus ”The Unforgiven” (theatrical version), som på ingen måde gør den bedre, tværtimod. Til allersidst forefindes der så en trailer til filmen ”Some Kind Of Monster”

Alt i alt en ok opsamling af bandets videoer med dolby digital 5.1 lyd, som godt kan retfærdiggøre et køb, hvis man er inkarneret fan af Metallica, men mit noget negative indtryk af både ”Load”, ”Reload” og ”St. Anger” gør, at den får den noget middelmådige karakter.

Tracklist:
01. One
02. Enter Sandman
03. The Unforgiven
04. Nothing Else Matters
05. Wherever I May Roam
06. Sad But True
07. Until It Sleeps
08. Hero Of The Day
09. Mama Said
10. King Nothing
11. The Memory Remains
12. The Unforgiven II
13. Fuel
14. Turn The Page
15. Whiskey In The Jar
16. No Leaf Clover
17. I Disappear
18. St. Anger
19. Frantic
20. The Unnamed Feeling
21. Some Kind Of Monster
22. Introduction
23. One (jammin’ version)
24. The Unforgiven (theatrical version)
25. Metallica: Some Kind Of Monster (film trailer)

Samlet spilletid: 141 min.


Revolution Music vil gerne takke Universal Music for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Metallica
  • DVD titel: The Videos 1989 - 2004
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Vertigo/Universal Music
  • Samarbejdspartner: Universal Music
  • Genre: Heavy Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.