fbpx

Various Artists - The Eastpak Resistance Tour Vol. III

Various Artists - The Eastpak Resistance Tour Vol. III

I 2004 turnerede tredje udgave af ”The Eastpak Resistance Tour” igennem Europa. Turens sidste koncert var den 28. november, og foregik i den belgiske by Brussels på spillestedet Ancienne Belgique. I slutningen af sidste år blev optagelser fra koncerten udgivet på dvd via I Scream Records.
Turens hovednavne bestod hardcore veteranerne Sick Of It All, 7 Seconds og Slapshot, som alle blev formet i 80erne. Ved siden af disse legendariske navne kunne man på plakaten finde nogle af idags store navne: Unearth, Walls Of Jericho, The Bones og Heaven Shall Burn, og til sidste Juadsville og No Turning Back.

Alle bands har fået 5 sange fra sin setliste på dvden, med undtagelse af Unearth, som har 4 og Heaven Shall Burn, som blot har 2. Lidt en skam, især med sidstnævnte, da de efter personlig mening havde fortjent mindst lige så meget plads på dvden som de øvrige navne. Men udover det, er der her tale om en fremragende dvd med rigtig god lyd og god billedekvalitet; alt går rent igennem.
Hele herligheden varer omkring 140 minutter, så det kan måske godt blive lidt kedeligt at se det hele igennem hjemme i stuerne. Det er nok også derfor at I Scream Records har valgt at sætte hovednavnet først på dvden og ned efter, i stedet for at begynde med opvarmningsbandet.

Alt i alt,formår dvden at give en god stemning, og jeg ville havde ønsket, at jeg kunne have overværet koncerten på egen hånd - måske næste gang!

Set list:
Sick Of It All
7 Seconds
Slapshot
Unearth
Walls Of Jericho
The Bones
Heaven Shall Burn
Judasville
No Turning Back


Revolution Music vil gerne takke I Scream Records for tilsending af denne dvd.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Various Artists
  • DVD titel: The Eastpak Resistance Tour Vol. III
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Pladeselskab: I Scream Records
  • Samarbejdspartner: I Scream Records
  • Genre: Hardcore, Metalcore, Punk

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.