fbpx

Puddle Of Mudd - Striking That Familiar Chord

Puddle Of Mudd - Striking That Familiar Chord

Puddle Of Mudd opstod fra asken af den alternative metal med deres debut album ”Come Clean” i 2001, og var et af de første bands der var produktet af Limp Bizkit frontmanden Fred Durst’s eget pladeselskab, Flawless Records. ”Come Clean” blev hurtigt et multi-platin album og hittede med numre som ”Blurry” og ”She Hates Me.” Succesen blev opfulgt af deres andet album ”Life On Display”, der udkom i 2003.

Puddle of Mudd har nu foreviget dem selv ved at udgive live dvd’en ”Striking That Familiar Chord”. Koncerten er blevet optaget den 16. november 2004 på Key Club i San Diego, hvor Puddle of Mudd spillede nogle af deres størst hits - deriblandt "Away From Me", "She Hates Me" og "Blurry." Optaglesen er lavet i 5.1 surround sound, så man føler at man selv er tilstede i salen. Derudover er indeholder dvd’en også et interview med bandet, hvor de fortæller om gruppens historie og hvad der ligger bag deres sange. Man finder også en akustisk koncert der er optaget dagen op til selve koncerten.

Selvom lyden er i så god kvalitet, at man føler man selv er tilstede blandt publikummet, kommer Puddle of Mudd ikke rigtigt ud af tv skærmen. Det virker som om de ikke giver deres bedste, og selve koncerten bliver derfor lidt tam. Derimod virker deres akustiske set, som man finder under bonusmaterialet, meget bedre, og det er helt klart der bandet høster deres gode anmeldelser.
Nu skal det heller ikke lyde som om selve koncerten slet ikke er god, men vokalen mudrer lidt her og der, så det er svært at høre hvad der bliver sunget. Det er måske derfor de hedder Puddle of Mudd, hvem ved?

Men er man fan af gruppen vil jeg helt klart anbefale denne dvd, og til I andre, så køb den hvis I er nysgerrige, og ikke rigtig ved hvad I ellers skal bruge pengene på. For dvd’en er såmænd god nok, der er bare andre som er bedre.

Det skal lige siges at dvd’en også er kommet i det såkaldte UMD format, der passer til den nye PlayStation Portable.

Tracklist:
1. Control
2. Out of My Head
3. Nobody Told Me
4. Drift & Die
5. Bleed
6. Spin You Around
7. Blurry
8. Nothing Left 2 Lose
9. Bring Me Down
10. Away From Me
11. Think
12. Cloud 9
13. Basement
14. She Hates Me

Akustisk Bonus set:
1. Blurry
2. Think
3. Drift & Die
4. Away From Me


Revolution Music vil gerne takke Playground Music Denmark A/S for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Karakter: Karakter: 0.0

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.