fbpx

Deep Purple - Live in California 74

Deep Purple - Live in California 74

Deep Purple var det mest sælgende gruppe i Amerika da de lavede en tour på 28 dage for at promovere deres nye album ”Burn”. Klimakset for deres tour var da de var hovednavn på California Jam Festival foran 200.000 mennesker.
Set listen består hovedsagligt af numre fra deres daværende aktuelle album ”Burn”, men der er også klassiker som ”Space Truckin’” og ”Smoke on the Water” at finde på dvd’en.

Man kan på denne DVD se et eksploderende scene show, fyldt med energi og tempo. Da showet kommer til sin ende, bliver det afsluttet med et brag. Blackmore ødelagde flere guitarer, en forstærker og et video kamera, fordi han var sur over problemer backstage. Denne opførsel var næsten med til at få Deep Purple bandlyst fra at spille flere koncerter i Amerika.

Dvd’en indeholder også noget ekstramateriale som består af flere kamera vinkler og kommentarer. Der er næsten for lidt materiale, da man forventer interviews og meget mere af en musik dvd nu om dage. Der er godt nok Dolby surround på dvd’en, men der er som om det ikke virker helt.
Især én ting trækker ned på denne DVD, og det er billede kvaliteten, som på en dvd skal være knivskarp. Det er ikke tilfældet her, det er gnidret og fejl på billedet af vandrette streger samt andre små irriterende fejl. Det skyldes selvfølgelig at kvaliteten af billedet ikke var på sit højeste da koncerten blev filmet, og vist på TV. Så det er selvfølgelig svært at rette op på det nu.

Er det for at se et brag af et show med Deep Purple skal man erhverve sig denne dvd, om ikke andet så for at se Blackmore gå amok…


Revolution Music vil gerne takke EMI for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Deep Purple
  • DVD titel: Live in California 74
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: EMI
  • Samarbejdspartner: EMI
  • Genre: Hard Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.