fbpx

Kreator – Dying Alive Fremhævet

Kreator – Dying Alive

Da Kreator afsluttede sin turne gennem Europa sidste år, skete det med en koncert på hjemmebane i Oberhausen den 22. december. Den lejlighed blev benyttet til at optage materiale, som nu udgives under titlen ”Dying Alive”. Blot at kalde det en live-dvd ville være en underdrivelse, for titlen udgives i flere udgaver med billedside på både DVD og Bluray samt op til hele 3 CDer.

Og man må sige at der er gjort alt for, at det skulle blive en vellykket koncertoptagelse; hele 24 kameraer fordelt på scenen, på guitarer og i salen optog Mille Petrozza og Co´s aktiviteter. Her kunne man nu godt have sparet guitarer- og moshpit udgaverne, for selv om de kun bruges til korte glimt, er disse meget forvirrende og mere til skade en gavn.

Nå, i gang med koncerten. Efter en intro og to numre fra det seneste album ”Phantom Antichrist” hilser Petrozza publikum med sit evindelige opblæste ”The kreator has returned!” (gaaab), men slår så over i tysk – cool nok. Det bliver godt modtaget af publikum, som gennem hele koncerten er meget aktive med tilråb og nærmest konstante moshpits. Her er det ret imponerende hvor meget energi det lykkes for Kreator at flytte fra scenen til salen. Bandets klassiske Thrash Metal med en fin balance mellem det aggressive og det melodiske inviterer også til det. Personligt er jeg aldrig blevet fanget af det, hverken på album eller live, og det sker da heller ikke med denne optagelse. Set som en livedokumentation er udgivelsen flot med en super produktion, selv om der med de førnævnte gimmicks går lidt for meget MTV idet. Til gengæld er det obligatoriske bonusmateriale udmærket, hvilket alt i alt hæver ”Dying Alive” op på et niveau, som er 4 stjerner værd.

Tracklist:  

Blu-ray / DVD

01. Intro: Mars Mantra

02. Phantom Antichrist

03. From Flood To Fire

04. Enemy Of God

05. Phobia

06. Hordes Of Chaos

07. Civilization Collapse

08. Voices Of The Dead

09. Extreme Aggression

10. People Of The Lie

11. Death To The World

12. Endless Pain

13. Pleasure To Kill

14. Intro 2 - The Patriarch

15. Violent Revolution

16. United in Hate

17. Betrayer

18. Flag Of Hate

19. Tormentor

20. Outro/Credits

Samlet spilletid: 85:00

Bonus:

21. "Behind The Dying" (Documentary)

22. "Phantom Antichrist" Backstage Video

23. "Phantom Antichrist" Music Video

24. "Civilization Collapse" Music Video 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.