fbpx

Various Artists - Engineer Records - Building on Sight and Sound

Various Artists - Engineer Records - Building on Sight and Sound

Dette er en anmeldelse på en DVD udsendt af pladeselskabet Engineering records, som indeholder 18 musik videoer med forskellige bands tilknyttet pladeselskabet. Da det fører for vidt at nævne alle bands, vil jeg nøjes med at fremhæve dem som jeg syntes er fedest.

Den gennemgående musikstil er alternativt metal, NU-metal over i hardcore. Kvaliteten af alle videoerne er ret høj, og på de fleste er gjort en del ud af det.

Nummer to video er med bandet Nine Days To No One; de spiller en blanding af hardcore og alternativ metal, og der er fuld skrue på med nummeret ”Gala Contemplating”, som kommer fra albummet ”Disrecordings” fra 2005.
Herefter kommer et par videoer med rocket alternativt rock, efterfulgt af en video med bandet Catalyst, som spiller tung hardcore sammenblandet med halv melodiøst vokal.
Cashless spiller poppet rock, som minder om en del bands, der god kunne blive spillet på de forskellige musik programmer i TV, uden helt at have hitpotentiale.
Cornflames spiller en noget mere afdæmpet rocket stil med en hæs sanger og musik, der er baseret på vokal, hvilket virker ret godt med et halvt hittet omkvæd.
Worlds | Between | Us levererer en energifyldt video med nummeret ”Red Eyed Figures Follow Black Cats” fra 2006. Fed skrige vokal med energisk musik.
De næste 6-7 videoer er en række alternative rockbands af noget blandet kvalitet; her i blandt Sometimes Why, der er en trio, hvor det er trommeslageren, der synger.
Losing Six Seconds er et ungt engelsk band der spille punket hardcore med både hurtige og grovy stykker. Nummeret er meget kort og slutter stort set før det rigtigt er kommet i gang.
Musikvideo delen af dvd’en slutter af med bandet The Fire Still Burns, der på sin vis spiller fedt nok og med stor energi; nummeret er dog ret poppet.

Ekstra materialet er en række reklamer fra selskabets forskellige bands og aktiviteter.

Generelt kan man sige om bands’ene på Engineering Records, at de har en ok høj kvalitet, alle er forholdsvis unge, men ikke særligt originale; de minder om et hav af andre bands, der har huseret igennem de sidste par år på den alternative metal scene.


Revolution Music vil gerne takke Engineer Records for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Various Artists
  • DVD titel: Engineer Records - Building on Sight and Sound
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Pladeselskab: Engineer Records
  • Samarbejdspartner: Engineer Records
  • Genre: Metal, Rock, Alternativ

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.