fbpx

A Perfect Circle - aMOTION

Gruppen der for nu med denne cd/dvd udgivelse har udsent 2 stykker musik på bare 2 uger, må siges at have travlt med at komme af med det hele.
Først blev vi beriget med et coveralbum, som der nok må være delte meninger om, men jeg synes ikke det var godt, ikke når man er vant til A Perfect Circles musik.

Nu drejer det sig så om deres cd/dvd udgivelse, og det er også en blandet fornøjelse, da cd'en indeholder 9 sange af A Perfect Circles bedste, bare i remixet versioner. Godt nok remixet af prominete navne som Massive Attack og Danny Lohner, men det virker bare malplaceret da sangene næsten er gået over og blevet en lounge compilation.

DVD'en indeholder 8 musikvideoer fra bandet og det nye ”Counting Bodies Like Sheep To The Rythm Of The War Drums” klip. Derudover ligger der ”The Noose” live optagelse, og vinderen af konkurrencen på aperfectcirle.com med videoen ”Blue”. Som ekstra materiale er der de 3 næste pladser i konkurrencen om at instruere videoen ”Blue” til bandet. Der ligger mere ekstra materiale, men ligesom alt det andet er dette udelukkende en fan version. Det kan kun interessere fans alle disse optagelse og remixene på cd'en, jeg tror ikke det er for andre, og hvis det var, ville folk blive skuffet for materialet er simpelthen for ringe.

Man kan så tage hatten af for at de laver det, da de godt ved at et coveralbum var nok ikke det fans'ne havde forventet efter så lang tid. Men der har de så brygget noget sammen til fans'ne og hatten af for det, og så til en rimelig pris.

 

Revolution Music vil gerne takke Virgin/EMI for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: A Perfect Circle
  • DVD titel: aMOTION
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: EMI
  • Samarbejdspartner: EMI
  • Genre: Indie Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.