fbpx

Numbnuts - The Interstellar Cosmos Dweller

Numbnuts - The Interstellar Cosmos Dweller

Jeg sidder her med den nye Numbnuts demo-ep, "The Interstellar Cosmos Dweller", Jeg har før hørt om bandet, hvor folk faktisk har rost dem til skyerne. Så man må sige, at jeg rent faktisk, for en gangs skyld, glæder mig utroligt meget til at lytte en demo igennem. Der er nemlig ret langt imellem gode danske demo bands, men hvis rygterne taler sandt, og det gør de til dels, så skulle denne demo være væsentligt bedre end det danske gennemsnit.

Bandet skriver om sig selv og deres genre, at de er fem knægte der spiller "Non-blackened post-thrashy deathcore heavy", hvad fanden det så skal betyde? Nej, jeg ved faktisk godt, hvad de mener. Man kan høre næsten alle former for metal i deres numre, bortset fra den forfærdelige og ekstremt elendige black metal (kan man høre, at jeg ikke er til black metal?). Nu må I lige sige til, hvis jeg tager helt fejl? (spørgsmål rettet mod bandet selv). Hvis jeg må give mit bud, så ville jeg kalde genren thrashet hardcore/metal tilsat en anelse, men effektiv, melodi. Hvis jeg skal sammenligne med andre bands, så bliver det svært da bandet er meget alsidigt, men jeg prøver alligevel. Jeg kan høre lidt Pantera, Testament, Killswitch Engage og en masse af det "nye" skrige/råbe thrash. De melodiske passager bærer præg af, at forsangeren har dyrket Maynard James Keenan ud. Sangeren fra Tool og A Perfect Circle. Det synes jeg er rimeligt tydeligt i de to sidste numre, hvor der er nogle fraseringer, der lyder som noget Maynard kunne have fyret af selv.

Demoen består af fem meget afvekslende og til dels interessante numre (trackliste forefindes nederst i anmeldelsen). Hvis jeg skal give dem ris, så må det være, at de skal finde ud af, hvad de vil spille. For selv om afveksling er spændende, så lyder det ikke helt som om Numbnuts ved, hvad de vil. Og hvad er det for et bandbillede? Hvad med at tage jer selv mere seriøst?

Trackliste:
1: Speak Now
2: Oh! Sweet Ironi
3: Caught In The Glare
4: The Aquatic Paradox
5: Beyond Sanity


Revolution Music vil gerne takke Numbnuts for tilsending af denne demo.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Numbnuts
  • Demo titel: The Interstellar Cosmos Dweller
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Genre: Hardcore, Melodic, Metal, Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.