fbpx

Set It Off - Duality: Stories Unplugged

Set It Off - Duality: Stories Unplugged

Da de amerikanske pop-rockere i Set It Off udgav deres seneste album ”Duality” sidste år, havde jeg aldrig før stiftet bekendtskab med dem. Men ikke desto mindre røg det album ind på min album top 10 for 2014, da jeg faldt totalt for drengenes storladne og catchy musik. Nu er de så klar med denne lille EP, der indeholder unplugged versioner af fem numre fra sidste års skive, plus et enkelt nyt nummer.

Og selvom også jeg i første omgang var skeptisk overfor bandets musikalske evner, da jeg så de meget pæne og polerede pressefotos der fulgte med albummet, har jeg måtte æde min tvivl råt. Især efter at have hørt dem på ”Duality: Stories Unplugged.” For det holder 100%! Forsanger Cody Carson kan virkelig synge og han har en både rå, men også ganske stor vokal, der passer perfekt til genren. Også bandets resterende medlemmer, spiller upåklageligt og bundsoligt, og det er super fedt at høre dem sådan her. Uden så meget omsvøb, gemt lidt væk i pæne produktioner og store kor. Numrene fungerer hver især også rigtig godt, med det anderledes udtryk, de får her. ”Ancient History” er fremragende som en catchy lille popmelodi, med energisk guitarspil og en Carson der giver der giver sig fuldt ud. Et andet nummer der virkelig får en fed lyd, er ”The Haunting” der bygges op om tung, langsom basgang, og føres flot frem med en lidt dyster klang. Den mere tempofyldte ”Why Worry” fungerer også rigtig godt. I det hele taget er alle numrene virkelig godt arrangeret og fremført, og der er ikke en finger at sætte på noget som helst. Det nye nummer på EP’en ”Wild Wild World” lyder som om det er lidt gospel- og soul inspireret, og det er faktisk rigtig fedt.

Selvom jeg synes at ”Duality: Stories Unplugged” er en skøn lille EP, er den muligvis nok mest interessant, hvis man allerede kender Set It Off og kan lide deres stil. Hvis musical inspireret pop-rock med store armbevægelser ikke lige er dig, så vil du givetvis ikke være helt så meget på som jeg er. Jeg nyder den, og jeg er igen fuldstændig solgt til de her herlige gutter!

Track list:
1. Ancient History
2. Tomorrow
3. The Haunting
4. Why Worry
5. Bleak December
6. Wild Wild World
Samlet spilletid: 21:00

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.