fbpx

Die - Relentless Pain

Die - Relentless Pain

Die er et forholdsvis nyt band, med én udgivelse på bagen, en 1 track promo med skæringen ”Life Eraser”, som også er på denne promo. Ideen var nok, at der hurtigst muligt skulle udgives noget for at sprede rygtet, og det er som sådan ok, for jeg mener, at Die har en masse at byde på.
Teknisk betonet død, med en særdeles innovativ trommeslager, en overordentlig fed lead guitarist og nogle rigtig fede kompositioner. Gode temposkift og et rigtig fedt cover! (Ja! Det betyder altså stadig noget, at der er noget vold på coveret!)
Min favorit er ”Life Eraser”, der tonser af sted og brydes med nogle fede breaks. Fed tekst er der faktisk også på denne promo og alt ser strålende ud, hvis Die kan fortsætte i samme spor.

Bandets medlemmer har selvfølgelig gang i en masse andre ting, og med deres medvirken i bands som: Fairytale Abuse, Demolition Inc. og Panzerchrist kan der ikke være tvivl om deres formåen eller rutine. Dog er ”Relentless Pain” overhovedet ikke rutine præget på nogen måde og hvis du er til kvalitets-død, har 11 minutter og lidt gryn at spendere, kan du sgu roligt investere her.

Tracklist:
01: Bone Crusher
02: Relentless Pain
03: Life Eraser


Revolution Music vil gerne takke Die for tilsending af denne demo.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Die
  • Demo titel: Relentless Pain
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.