fbpx

Lapsus - New Prologue

Lapsus - New Prologue
Ind imellem bliver det musikalske verdenskort vendt en smule på hovedet, og man finder musikgenrer på steder, hvor man ikke forventer det. Som i dette tilfælde, hvor vi skal til Torino, Italien, for at få en gang Svensk Melo Death. For det er den stil, Lapsus lægger for dagen på denne demo, som er deres tredje siden bandets start i 2001.
Efter en intro med lidt spilledåse går det løs med åbneren ”Insomnia”, som er et uptempo nummer med et iørefaldende riff og et rigtig godt omkvæd. Vokalen halter dog lidt; sangeren har ikke meget stemme at gøre godt med. Til gengæld har nummeret et langsomt og meget flot B-stykke.
På ”Newlife” fortsætter de gode takter; nummeret har et godt drive og lidt tungere riffs. Og endelig sluttes af med ” Lights&Shadows”, hvor tempoet igen sættes i vejret. Omkvædet er ikke helt så iørefaldende som i de to første sange; det opvejes til fulde at den afsluttende guitarsolo.

”New Prologue” er en rigtig fed demo med gode og velspillede numre. Det eneste ankepunkt er sangeren, som ikke har den store stemmepragt, og i stedet forsøger sig med at skrige – det er ikke imponerende.
I følge bandets hjemmeside er de i kontakt med et pladeselskab, og håber, at der kommer en kontrakt ud af det. Det gør jeg også, for Lapsus´ kvaliteter fortjener det.

Tracklist:
Intro
01: Insomnia
02: Newlife
03: Lights&Shadows

Samlet spilletid: 15:05


Revolution Music vil gerne takke Lapsus for tilsending af dette album

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Lapsus
  • Demo titel: New Prologue
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Genre: Death Metal, Melodic

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.