fbpx

Metamedic - Inside Terror

Hjørring-bandet Metamedic er nu klar med deres debut-demo, som de har valgt at kalde ”Inside Terror”. Der er tale om en ganske omfattende sag rummende ni numre, som er indspillet på ægte gør-det-selv manér.

Stilen er aggressiv metalcore, der til trods for ikke at være særlig original heller ikke lyder som noget specifikt kendt band. Den overvejende del af tiden kører bandet afsted i et middelhøjt til højt tempo, hvor der alligevel er blevet plads til en god del melodilinier – og disse leveres heldigvis næsten uden brug af de i genren noget overeksponerede At The Gates-riffs. Frontmanden Rune – der tidligere, under navnet Jaquill, har figureret som skribent på denne side – varierer sin vokal mellem forholdsvis ren, til tider let rappende, sang og så heftige skrig og brøl. Det bidrager naturligvis med en god afveksling i det overordnede musikalske udtryk, men desværre finder jeg ikke hans sangtalent alt for overbevisende – til gengæld har jeg ikke noget at udsætte på hans evner udi brutalt brøleri. Noget andet, der ligeledes øger variationen i numrene er, at bandet også gør brug af elektroniske effekter/samples.

Størsteparten af numrene på ”Inside Terror” fungerer fint og må betegnes som ganske medrivende. Den mindre gode lydkvalitet forhindrer dog, at oplevelsen af musikken når helt op på det niveau, hvor det bliver rigtigt spændende. Men under alle omstændigheder viser Metamedic med denne demo, at de besidder et ikke ubetydeligt potentiale. Hvis de formår at komme et skridt videre hvad sangskrivning angår, og musikken samtidig bliver underlagt en professionel produktion, er jeg ikke det mindste i tvivl om, at resultatet vil blive godt.

Trackliste:
01. Inside Terror
02. Harvest
03. D.T.S.
04. Sphere
05. Skullhouse
06. Life Consumed
07. Breed the Fire
08. Bodybag
09. Unika

Samlet spilletid: 32.30 minutter.


Revolution Music vil gerne takke Metamedic for tilsending af denne demo.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Metamedic
  • Demo titel: Inside Terror
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Genre: Metalcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.