fbpx

SDID - Homemade Part Two

Det Danske band SDID har udgivet deres anden demo ”Homemade Part Two”. Bandet der er dannet af en gammel kending fra den danske dødsundergrund, Raiser John, som tidligere har spillet i Hellraiser, Detest og Cyborg. Hardy Akira Madsen (Hellraiser, Detest) spiller et par gæste soloer. Den mandlige vokal sørger Rigo for, på trommer er Hellbox og bassist er Colliander.
Det mest originale på denne demo er den kvindelige vokal udført af Kolbrun, hvis skrig går igennem marv og ben, sætter sig i mellemgulvet og bringer både gode og dårlige minder frem fra en fjern men ikke glemt fortid…

Raiser John skriver stadig solide Thrash Metal riffs, der mange steder rykker rigtig godt, men hele produktionen gør, at numrene undervejs virker en smule usammenhængende og kaotiske. Det skal dog blive interessant at høre, hvad de finder på næste gang, som efter deres eget udsagn bliver en rigtig studie optagelse i stedet for optagelser lavet på en hjemme pc i deres øvelokale. For SDID har uden tvivl fat i noget originalt, selv om de mange steder lyder lidt meget hen af Fear Factory og Anthrax.

Sadistic Demons Infiltrate Denmark – They Will Do It Under The Oath – Still Drowning In Drugs.

På SDID’s hjemmeside er det muligt at høre nogle af numrene fra demoen og lidt fra deres forrige demo ”Homemade Part One”.


Revolution Music vil gerne takke SDID for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: SDID
  • Demo titel: Homemade Part Two
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.