fbpx

Subconscious - From The Ashes

Tyske Subconscious ligger på denne, deres tredje demo, ud med en intro som lover alt andet en det kæmpe spark i løgene af en gang fed hardcore, som ’From the ashes’ byder på. Et symfonisk og harmonisk værk som er både pompøs og melodisk. Denne idyl splintres dog hurtigt da bandet sætter i gang med ’Burning’ som viser at det er et teknisk overlegen metal/hardcore band vi her har med at gøre. Stortrommen smasker en i fjæset og de fede temposkift – gør at musikken ikke går hen og bliver monoton på noget tidspunkt. Der skiftes mellem hæsblæsende speedmetalliske stykker og groovy midtempo passager og vi snydes heller ikke for en lille smule grind, som bestemt ikke ødelægger helhedsindtrykket af Subconscious musik, i undertegnedes ører.

Guitarist Christian forstår at flænse en guitar i smadder på den fede måde og sammen med bassist Stefan og trommeslageren Daniel ligger de herrer et bund solidt og super tight fundament for vokalisten Kai at fremføre sin vrede groves på. Kai formår at krydre disse rigtig fedt med screamo dele og lidt clean vokal er der også at finde – uden at denne virker påtvunget.

Man sidder med denne demo i hånden med et godt hardcore band, som helt klart er i stand til at smadre enhver scene på deres vej – men som muligvis mangler det sidste for at bidrage med deres egen lyd, da det ikke er det nyeste og mest banebrydende – det skal dog siges at denne demo er fra sidst i 2004 og de efter sigende skulle have en ny på trapperne. Denne kan jeg kun afvente med store forventninger.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Subconscious
  • Demo titel: From The Ashes
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Genre: Hardcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.