fbpx

9000 John Doe - Dirty Devil Rebel Country Metal

9000 John Doe - Dirty Devil Rebel Country Metal

Normalvis går jeg ikke af vejen for noget grumset metal uden bas (Læs: Pig Destroyer), men i det her tilfælde er jeg på nippet til at smide håndklædet i ringen.
9000 John Doe er skramlet og punket i ordenes værste forstand. Sangeren skriger sig skingert igennem samtlige 23 minutter, og musikken slæber sig efter, på sin helt egen skramlede facon. Nu nævnte jeg Pig Destroyer før, og disse to bands måler ingen sammenligning overhovedet (Hverken stilmæssigt eller kvalitetsmæssigt). Nu er punket metal slet ikke min kop te, men meget kan reddes, hvis man kan skelne de forskellige riffs fra hinanden, og der er bare et lille et gran af noget memorabelt (Andet end: ”Det er noget lort”).
9000 John Doe er en trio, der gerne vil spille lidt groovy sydstatsmetal til tider, og bevares, så er et par af riffsne også okay. Det hjælper bare ikke, når resten er ret så lunkent og total uinteressant. Produktionen, der er langt under par, hiver de sidste mawre dråber af potens og vitalitet ud af 9000 John Doe, og der skal sgu rettes op på meget til næste ombæring.

Tracklist:
01: Out of Control
02: Dead or Married
03: Designated Driver
04: Overhaulin’
05: Rock in Pieces
06: Let ‘em Know
07: Drinking with the Does
08: We Fight for it Every Night

Total Spilletid: 23:12 Minutter


Revolution Music vil gerne takke bandet for tilsending af denne demo.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: 9000 John Doe
  • Demo titel: Dirty Devil Rebel Country Metal
  • Karakter: Karakter: 1.5
  • Genre: Metal, Punk

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.