fbpx

Stone Cadaver - Royal Metal Fest 2016

Billeder af mbn-foto.dk
Billeder af mbn-foto.dk

Stone Cadaver er en powertrio, der udelukkende synes at være inspireret af de bands, der er inspireret af Black Sabbath. Jeg kan høre både Down- og Pentagram-elementer i deres tungt stenede 70’er-heavy. Og det er jo dejligt. Det gynger og rykker ganske pænt i både ører og andre kropsdele.

Dog kan det tydeligt mærkes, at bandet er en upcoming størrelse. Musikken er ikke vanvittigt original, - hvad der da heller ikke ligefrem er kendetegnende for genren. Et større kritikpunkt er leadguitaren, der er decideret ringe, hvilket nok må tilskrives den mærkbare nervøsitet hos bandets guitarist og forsanger. Derudover kunne de måske godt ha’ spillet lidt mere tight. Men hva’.

Alle indvendinger til trods ender Stone Cadaver med at levere en koncert, der som åbningsshow af et ungt band må betegnes som god. De er ret sikre i genren, og det er som om numrene bliver federe og federe og riffs’ene mere og mere originale, - for så vidt det nu måtte være muligt. Især det afsluttende nummer, hvis titel desværre er gået mig forbi, rammer en tyngde, der er genrens bedste bands værdig. Stone Cadaver har masser af potentiale; de skal, som upcoming bands er flest, bare ha’ noget mere erfaring. Jeg forestiller mig, at de bli’r rigtig fede at se om en tre-fire års tid.

 

Tak til Michael B Nielsen/mbn-foto.dk for de fantastiske billeder!

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Stone Cadaver / Royal Metal Fest 2016
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Koncert dato: Fredag, 08 April 2016
  • Koncert sted: Atlas
  • By: Aarhus
  • Genre: Stoner, 70'er

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.