fbpx

Entombed A.D. - Interview med L-G Petrov

På grund af interne konflikter måtte det svenske death metal/death n’ roll band Entombed skifte navn til Entombed A.D. og med et nyt album i baggagen vender bandet endnu engang tilbage til Aalborg Metal Festival for at vise de stadig er i live og lever i bedste velgående. I den anledningen tog vores reporter en snak med gruppens frontmand Lars-Göran Petrov omkring navnskiftet, deres nye album, kontrakt med Century Media og meget mere. Hør hele interviewet her:

Revocation - Interview med David Davidson

Det amerikanske death / thrash metal band Revocation er fortiden på europa tour med legenderne i Cannibal Corpse og Aeon på deres "A Skeletal Domain Europe Tour". Touren lagde som bekendt vej forbi årets Aalborg Metal Festival. Bandet er pt. aktuel med albummet ”Deathless” igennem Metal Blade Records. I anledningen af deres besøg i Danmark, tog vores reporter en snak med bandets guitarist og vokalist David Davidson omkring deres nye album, kontrakt med Metal Blade, inspirationskilder og meget mere. Hør hele interviewet her:

Hideous Divinity - Interview med Enrico

Det italienske death metal band Hideous Divinity, er fortiden aktuel med albummet ”Cobra Verde” og med deres nye album (et album vores skribent har givet 5 stjerner, læs den her) gæstede de årets Aalborg Metal Festival. I anledningen af deres første visit i Danmark, tog vores reporter en snak med bandet omkring deres nye album, kontrakt med Unique Leader og ikke mindst om at spille på Aalborg Metal Festival. Hør hele interviewet her:

Aeon - Interview med Sebastian Nilsson

Det svenske death metal band Aeon er disse dage på europa tour med legenderne i Cannibal Corpse og Revocation på "A Skeletal Domain Europe Tour". Touren lagde som bekendt vej forbi årets Aalborg Metal Festival. I den anledning tog vores rapporter en snak med en af de to orginale medlemmer i bandet, guitaristen og backing vokalisten Sebastian ”Zeb” Nilsson. Hør interviewet her:

Marduk - Interview med Morgan Steinmeyer Håkansson

Efter en aflysning i 2012, tog det svenske black metal band Marduk revanche på årets Aalborg Metal Fetsival, hvor de spillede et brag af en koncert i lørdag aften. I den anledning tog vores rapporter en snak med gruppens eneste orginale medlem og guitarist Morgan "Evil" Steinmeyer Håkansson. Her fik de 2 en snak om blandt andet deres kommende album, nye trommeslager og meget mere. Hør interviewet her:

Cannibal Corpse - Interview med Paul Mazurkiewicz

Det legendariske death metal band Cannibal Corpse headliner i dag Aalborg Metal Festival som del af deres "A Skeletal Domain Europe Tour" sammen med Revocation og Aeon. I den anledning tog vores rapporter en snak med gruppens trommeslager Paul Mazurkiewicz, her fik de 2 en snak som blandt andet kom ind på deres seneste album "A Skeletal Domain", livet på landevejen og meget meget mere. Hør interviewet her:

The Black Dahlia Murder - Interview med Trevor Strnad

Det amerikanske metal band The Black Dahlia Murder gæstede igår Aalborg Metal Festival som del af deres "Everblack European Club Tour". I den anledning tog vores rapporter en snak med gruppens frontmand Trevor Strnad, her fik de 2 en snak som blandt andet kom ind på gruppens historie, deres seneste album "Everblack", livet på landevejen og meget meget mere. Hør interviewet her:

Red Fang - Interview med David Sullivan

Det amerikanske heavy metal band Red Fang er for tiden på europa tour i forbindelse med udgivelsen af deres tredje studie album ”Whales and Leeches” (et album vores anmelder gav 4 ud af 6 stjerner), som udkom 15. oktober 2013 via Relapse Records. Touren som også består af The Shrine og Lord Dying, lagde forleden vej forbi Pumpehuset. I den anledning tog vores rapporter en snak med gruppens guitarist David Sullivan. Der fik de 2 en snak som blandt andet kom ind på gruppens historie,…

Architects - Interview med Tom Searle

Det britiske metalcore band Architects er for tiden på europa tour i forbindelse med udgivelsen af deres sjette studie album ”Lost Forever // Lost Together” (et album vores anmelder gav 6 ud af 6 stjerner), som udkom 11. marts via Epitaph Records.   Touren som også består af bl.a. Stray From The Path and Northlane, lagde forleden vej forbi Pumpehuset. I den anledning tog vores rapporter en snak med gruppens guitarist og keyboardspiller Tom Searle omkring bandet, livet på landevejen og selvfølgelig det nye album.…

Behemoth - Interview med Tomasz "Orion" Wróblewski

De polske black/death metal veteranerne Behemoth er for tiden aktuel med deres tiende studiealbum ”The Satanist”, som udkom tidligere på måneden via Nuclear Blast. I den anledning er bandet fortiden på europa tour i support for albummet, med blandt andet Cradle of Filth. Touren lagde i går vej forbi Voxhall i Aarhus og i den anledning tog vores rapporter en snak med bassisten Tomasz "Orion" Wróblewski. Hør interviewet her