fbpx
Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med ID: 57

The 69 Eyes – X

The 69 Eyes – X

Det er efterhånden over 20 år siden de Finske ”goth rockers” sendte deres første skive på gaden. Gennem årene har deres lyd ændret sig lidt fra den rå rock ’n’ roll lyd, til den mere fine, lidt dystre gotiske lyd. På deres nye album ”X” er den rå lyd tilbage og det klæder virkelig de gode gamle Helsinki Vampires, som bandet også kalder sig selv.

Efter to lidt rodede albums - ”Devils” og ”Angels” – har bandet nu virkelig fået lavet en plade, der lyder hel og fuldendt. Tag ikke fejl, det er stadig den samme opskrift som gamle fans vil genkende; teksterne oser af poesi og melankoli og melodierne er simple, men super fængende.

Numre som ”Tonight”, ”Black” og ”I Love The Darkness In You” hælder imod klassisk rocktoner og er bygget op omkring gode riffs og simple omkvæd. To af albummets absolutte perler, er ”Red” og ”If You Love Me the Morning After”, der på samme tid tager en tilbage til bandets gotiske dage med deres lettere melankolske udtryk, og samtidig virker det nyt og langt mere modent, end tidligere. Dette er et superlækkert rock album, der uden tvivl kan skaffe bandet mange nye fans, samtidig med at de giver gamle fans noget de vil elske.

 

Track list:

01. Love Runs Away
02. Tonight
03. Black
04. If You Love Me The Morning After
05. Red
06. I Love The Darkness In You
07. Borderline
08. I'm Ready
09. I know What You Did Last Summer
10. When A Love Comes To An End

Yderligere information

  • Anmeldelsestype: Album Anmeldelse
  • Band/Kunstner: The 69 Eyes
  • Titel: X
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Genre: Goth Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.