fbpx

Annoncering

 

 

 

På Revolution Inc/Revolution Music er der rig mulighed for at reklamere på forskellige måder. Man kan reklamere på 2 forskellige måder, banner reklame og feature reklame. Vi har 5 forskellige banner pladser, der ved siden af har vi 3 muligheder for reklamere via en feature på siden, her kan vi sætte fokus på en nyhed eller musik video, og i vores nyhedsbrev.

Visninger af banners (minus ”Hjørne/Peel Me Banner Feature”) kan ske indenfor en bestemt tidsperiode, men kan også vælges ud fra antal klik eller antal visninger banneret får. Features, kan dog kun vises inden for en bestemt tidsperiode.

Nedenfor gennemgås de forskellige muligheder, hvor man kan finde banner størrelser og bemærkninger, samt se eksempler på placeringen på siden (Det skal siges at nogle banner, er strukket på billederne, det bliver dit banner selvfølgelig ikke, hvis de bliver lavet i de nævnte størrelser).

 

BANNER

 

Forside Banner

Antal: Multiple Banner Rotation – max 6 x Banner Rotation
Størrelse: 499px X 64px (kan opskaleres fra 468px × 60px)
Bemærkninger: Proportionerne for den ordinære forside banner svare til det almindelige banner størrelse 468px × 60px og kan via vores program opskaleres til 499px × 64px, uden at strække banneret forkert. Men for at få den optimale kvalitet er det selvfølgelig optimalt at lave banneret i den nævnte størrelse.

 

Forside Special Feature Banner

Antal: Single Banner Rotation    
Størrelse: 1.001px X 120px
Bemærkninger: Stort banner på startsiden/forsiden af Revolution Music, banneret er placeret midt på siden imellem vigtige moduler, som viser ”Seneste Nyheder” og ”Seneste Album, Demo & DVD Anmeldelser”. Pga. banneres placering og størrelse skaber banneret stort opmærksomhed og får mange visninger.

 

Lodret Feature Banner i menuerne RM Nyheder, Anmeldelser, Interview og Artikler

Antal: Max 3 x Banner Rotation    
Størrelse: 320px X 500px
Bemærkninger: Banneret vises på alle de vigtige oversigts sider på Revolution Music, nemlig Nyheder, Anmeldelser, Interview og Artikler. Pga. banneres placering og størrelse skaber banneret stort opmærksomhed og får mange visninger.

 

Artikel Banner

Antal: Max 2 x Banner Rotation
Størrelse: 664px X 85px (kan opskaleres fra 468px X 60px)
Bemærkninger: Proportionerne for den ordinære forside banner svare til det almindelige banner størrelse 468px × 60px og kan via vores program opskaleres til 499px × 64px, uden at strække banneret forkert. Men for at få den optimale kvalitet er det selvfølgelig optimalt at lave banneret i den nævnte størrelse.

Banneret vises i toppen på samtlige nyheder (både RM Nyheder og Bruger Nyheder), anmeldelser (Album, Demo, DVD og Koncert anmeldelser, samt Bruger Anmeldelser), artikler og interviews (Tekst og Audio interviews). Pga. at der kun max vil være 2 banners i rotation, samt banneres placering, og størrelse skaber banneret stort opmærksomhed og får mange visninger.

 

Hjørne/Peel Me Banner Feature

Antal: Single Banner Feature
Størrelse: Stort billed; 500px X 500px – Lille billed; 80px X 80px – Format .jpg eller .png
Bemærkninger: Hjørne / Peel Me Banneret fungere på den måde, vi i et hjørne på siden, kan indsætte en speciel feature, som til at starte med viser et lille bukket hjørne, med et lille stykke grafik bag, køre man musen over hjørnet skræller (peel), hjørnet ned og viser en speciel reklame. Dette vil være optimalt til et event eller ligne.

Banneret bliver vist på ALLE sider på Revolution Inc/Revolution Music. Pga. banneres placering og mystik om hvad der gemmer sig bag, giver dette stort opmærksomhed og får mange visninger.

 

FEATURES


Forside Nyheds Feature

Antal: Max 1 Feature
Bemærkninger: Vores forsides Feature modul viser udvalgte artikler, anmeldelser, nyheder osv. valgt af Redaktionen.
Men har man en nyhed om sit band, spillested, event eller ligne, kan man sætte ekstra fokus på nyheden i en bestemt periode. Det kunne også bruges til interview eller anmeldelser og andet.

 

Forside Video Feature

Antal: Max 1 Feature
Bemærkninger: Vores forside video banner feature er tilfældige valgte musik videoer, valgt af Redaktionen, der vil være hovedsageligt fokus på nye danske musik video.

Men vil man være sikker på at få sin video vist i vores feature og i en bestemt periode, kan man også booke en plads. Man kan desuden lave en præmiere af sin musik video på forsiden.

 

Nyhedsbrev Feature

Bemærkninger: Dette er pt. ikke muligt, men vil blive muligt indenfor kort tid.

 

 

Få et tilbud:

For flere informationer om hvordan man kan få sit banner/feature vist via Revolution Inc/Revolution Music, besøg vores kontakt side og sende os alle de relevante informationer for at vi kan vende tilbage med et tilbud.
Vi behøver følgende relevante informationer; Hvilke reklame(r) /feature du ønsker at benytte, hvor længe du ønsker at reklamere og i hvilke tidsperiode du ønsker, eller hvis du vælger ud fra antal klik eller visninger af banneret, hvor mange du ønsker her, samt et start tidspunkt.