fbpx

Zoax - Zoax

Zoax - Zoax

Zoax er nu også et af de bands, som jeg ikke har hørt om før. Men de skal nok blive en spændende omgang at opdage ny musik. Bandet har eksisteret siden 2013, og blev dannet i London. Genren vi er ude i er Rock musik blandet sammen med noget Post-Hardcore. Jeg følte mig en anelse bange, da jeg ikke har haft de aller bedste oplevelser med Post-Hardcore, men det her skulle nok blive spændende at høre.

The Bad Blood åbner pladen, som får mig til at tænke lidt på Arctic Monkeys, hvis de spillede lidt mere ekstrem musik. Jeg synes at det fungerer ganske udmærket, men alligevel er det måske lige en mærkelig nok sammensmeltning af musik for mit vedkommende. Devil Dance er et nummer, hvor der går lidt sukkerpop, Blues og onde skrig blandet sammen i en. Jeg sidder lidt tilbage med et løftet øjenbryn og tænker, om det er noget for mig det her? Roses All The Way har lidt af en New-Wave følelse over sig, og jeg synes at det står ud som det stærkeste nummer på pladen, men alligevel giver det ikke helt den opløftende følelse, som jeg leder efter på pladen. Den røde tråd synes jeg er ikke så synlig på pladen. Det virker lidt som om at bandet bare har skrevet et par numre, og smidt dem på pladen. Dette er uden sammenhæng eller hvor numrene glider naturligt ind i hinanden, når nummeret er slut.

Jeg endte desværre med at blive en smule skuffet over denne plade, da jeg synes at bandet har potentiale, men alligevel formår det at falde meget hurtigt til jorden uden at få en chance for at gøre det godt igen. Desværre var det ikke lige det bedste møde med Zoax, som jeg havde forventet.

Trackliste:

1. The Bad Blood
2. Devil Dance
3. Roses All The Way
4. Fly High
5. Zuperheroez
6. The Wave
7. Good Times
8. Mirrors
9. KSYCHIA
10. King And Queen
11. Alive And Sound
12. Slán

Samlet spilletid: 39.47

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Zoax
  • Album titel: Zoax
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Pladeselskab: Century Media Records
  • Samarbejdspartner: Century Media Records
  • Genre: Hardcore, Rock, Post

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.