fbpx

Zeromancer - Sinners International

Den væsentligste ændring op til indspilning af det 4. album fra Zeromancer er sket i bandets sammensætning, som er ændret på to pladser: Dan Heide og Lorry Kristiansen har erstattet Chris Schleyer og Erik Ljunggren på hhv. synthesizer og guitar – dermed har bandet nu et rent norsk line up.
Udskiftningen har ikke ændret på bandets musik, for de fortsætter med at spille elektronisk Rock, som de har gjort siden debutalbummet "Clone Your Lover" fra 2000. Og det sker i en stribe numre, hvor guitar og keyboards i fællesskab sætter dagsordenen. Musikken har en Goth-agtig mørk stemning, men den bliver aldrig rigtig dyster. Samtidig markerer guitarerne sig uden at blive rigtigt tunge. Det hele minder om H.I.M. tilsat synth-elementer – der er nogenlunde samme stemning, og musikken er lige så pæn.

Det fungerer dog rigtig godt et par steder, for "My little Tragedy" og især singlehittet "It sounds like love (but it looks like sex)" er et par meget catchy og slagkraftige numre. De er desværre omringet af ret så uinteressante skæringer, for i lange perioder er "Sinners International" præget af stilstand. Det er lidt som om musikken ikke kommer ud af starthullerne, energien virker indestængt, og numrene kører utrolig meget i samme rille. Når man skræller den første interesse af, så må jeg sige, at Zeromancer spiller deres kort ret så dårligt. De nævnte eksempler viser, at bandet sagtens kan skrue nogle fede numre sammen – der er bare alt for få af dem på dette udspil.

Tracklist:
01. Sinners International
02. Doppelgänger I love you
03. My little tragedy
04. It sounds like love (but it looks like sex)
05. Filth noir
06. Fictional
07. I'm yours to lose
08. Two skulls
09. Imaginary friends
10. Ammonite

Samlet spilletid: 42:18

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Zeromancer
  • Album titel: Sinners International
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Pladeselskab: Trisol
  • Samarbejdspartner: VME

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.