fbpx

X-Piral - Poison Eyes

X-Piral - Poison Eyes

"Poison Eyes" er det græske band X-Piral's debut album, og da jeg smed skiven i cd afspilleren måtte jeg lige kigge en ekstra gang på coveret for at sikre mig at det ikke var en demo cd, for produktionen er simpelthen så flad at man skulle tro det var løgn, og minder mest af alt om en dårlig demo produktion. Så hvordan de kan skrive i promoen "høj standard produktion", er mig en gåde.

X-Piral spiller classic/power metal som bestemt ikke ta'r kegler hos undertegnede, og så gør det ikke sagen bedre at sangeren op til flere steder er på grænsen til at synge falsk. Det står specielt slemt til i nummeret "Far Horizons" hvor han synger duet med en unavngiven kvinde, hvor hun egentlig gør det meget godt mens det mildest talt lyder forfærdeligt fra hans side. Der er dog et enkelt lyspunkt på pladen, og det er nummeret "Metal Storm" som faktisk er et ret fedt nummer og hvis bare resten af pladen havde været i den dur, så havde det sgu været en okay plade, men desværre skulle det ikke være sådan.

Man kan læse på bandets website at de er ved at indpille deres andet album i øjeblikket, og lad os håbe det bliver en klar forbedring da "Poison Eyes" er pænt dårlig!!

Tracklist:
01. Steel Tears
02. Crawling In Your Minds
03. Metal Storm
04. Poison Eyes
05. Winter Skies
06. Plains Of Perfection
07. Fifteen Years Of Lies
08. Far Horizons

Samlet spilletid: 42:53

Revolution Music vil gerne takke Burning Star Records for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: X-Piral
  • Album titel: Poison Eyes
  • Karakter: Karakter: 1.5
  • Pladeselskab: Burning Star Records
  • Samarbejdspartner: Burning Star Records
  • Genre: Psykedelisk Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.