fbpx

X-Piral - Hunters

X-Piral - Hunters

Jeg havde jo sidste år den tvivlsomme fornøjelse at anmelde X-Piral's debutalbum "Poison Eyes", og umiddelbart var det jo ikke de pæneste ord, den fik med på vejen af undertegnede. Så det kan vel undre nogen, at jeg igen har sagt ja til at anmelde bandets nyeste opus "Hunters", men hva' – det er jo altid rart at svine folk til...!! Nej, spøg til side!!

Der er sket en del siden sidst med bandets besætning, men da bandet jo kommer fra Grækenland, vil jeg ikke spilde jeres tid og nævne navne som ingen fatter hat af alligevel. Kort fortalt er der kommet 3 nye bandmedlemmer med, og det kan høres.

Markus Teske (Vanden Plas, Mob Rules, Symphony X) har stået for produktionen af pladen og den er - sammenlignet med debuten – sublim! Det var selvfølgelig det første jeg bed mærke i, og hatten af for det. Samtidig virker det som om at musikken er meget mere gennemarbejdet end på debuten, og nogle af numrene virker faktisk ret fedt, som f.eks ".Com-fusion" eller titel nummeret "Hunters"; ja her sidder man nærmest og nikker anerkendende med nakken.

....Men!!

Desværre bliver det hele lidt for ensformigt samtidig med, at det er sovset lidt for meget ind i keyboard, og igen mangler bandet en bedre frontfigur end Michael Apostolakis. Bevares, manden har da forbedret sig meget siden sidst, men hans begrænsninger på vokalen er tydelige, og flere steder krummer jeg altså tæer, når han prøver at udfolde sig for alvor.

Konklusion: En klar forbedring af "Poison Eyes" men stadig lang vej til stjernestatus!!

Tracklist:
01. .Com-Fusion
02. Golden Wings
03. Fall Into Oblivion
04. Hunters
05. Duat (The Land Of The Dead)
06. Timechaser
07. Powerlust
08. Hear Me Calling
09. The Fire's Burning Bright
10. Dead Within
11. Lie Down Free

Samlet spilletid: 68:35

Revolution Music vil gerne takke Burning Star Records for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: X-Piral
  • Album titel: Hunters
  • Karakter: Karakter: 0.0
  • Pladeselskab: Burning Star Records
  • Samarbejdspartner: Burning Star Records
  • Genre: Mathcore, Psykedelisk Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.