fbpx

X

Royal Hunt har ikke ligget på den lade side i løbet af deres næsten 20 årige eksistens, og derfor er deres nyeste album det 10. i rækken – en præstation, der aftvinger respekt.
Det samme gør bandets sikkerhed i håndtering af Power-genren; her fornægter rutinen sig ikke. Derfor passer både Mark Boals’ vokal og hele instrumentsiden som Hans i Grete i forhold til genrens kendte rammer.
Det ville være glimrende, hvis ikke det samme gjorde sig gældende for musikken.
Her er det hele så utroligt sikkert, at man fornemmer livrem og seler på alle niveauer. Det giver numre, som er blottet for selvstændighed og gnist; der tages absolut ingen chancer, og overraskelser er der lige så mange af, som der er flæskesvær på hylderne i et arabisk supermarked. Ganske vist er tempoet fint i f.eks. ”Army of Slaves” og ”Falling Down”, men de ender begge i gentagelse af genrens slidte klichéer. På samme måde løber ”Shadowman” ud i sandet efter en start med tilløb til fornyelse.
Ifølge promomaterialet har Royal Hunt solgt mere end 1,5 millioner albums i deres karriere, men det antal bliver nok ikke forøget væsentligt af dette album – hvis jeg skal bedømme det med titlen på et par af numrene, signalerer det meget mere ”End Of The Line” end ”King For A Day”.

Tracklist:
1. Episode X (Arrival)
2. End Of The Line
3. King For A Day
4. The Well
5. Army of Slaves
6. Shadowman
7. Back To Square One
8. Blood Red Stars
9. The Last Leaf
10. Falling Down
11. Episode X (Departure)

Samlet spilletid: 49:33


Revolution Music vil gerne takke Target Distribution for tilsending af dette album.

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.