fbpx

Wolves Among Us - Hollow Gloom

Wolves Among Us - Hollow Gloom

“Hollow Gloom” er titlen på det andet album fra Wolves Among Us, og følger direkte op på“Collapse” fra 2018. Aalborg-bandets nye udspil er produceret og mastered af Chris Kreutzfeldt.
Han har som vanligt opbygget et stærkt og fint sammenhængende lydbillede, der lader alle elementer i de 11 numre komme til orde. Disse rammer fylder Wolves Among Us med så deres take på moderne Metalcore, som i det store og hele følger gængse stier. Det betyder, at man hurtigt kan sætte kryds i boksene ud for både brølende og ren vokal samt tunge rytmer og melodiske passager – det basale er på plads.
Hvor debutalbummet var præget af de melodiske elementer, er tingene denne gang mere ligeligt fordelt; der startes med et par hårde tracks for lige at markere sig, men så bliver der også plads til det melodiske. Men hvor disse tidligere var markante nok til, at jeg tilføjede et ”melodisk” i genrebetegnelsen, kniber det denne gang med at holde niveau. Det illustreres tydeligt i ”Chimera”, hvor melodien dominerer, men ikke har den fornødne styrke til, at den kan fastholde min interesse hele vejen hjem.
Den samme tendens rammer også musikkens hårde side, som har fint med energi, men mangler nogle af de ideer og den spænding, bandet tidligere har vist. ”Hollow Gloom” fremstår derfor som et klart eksempel på, at album nummer to kan være svært.

Tracklist:
1. Shikari
2. Haunted
3. We Are
4. Reviled
5. Calamity
6. Chimera
7. Dejection
8. Animals
9. Destroyer Of Worlds
10. Trapped In I
11. Fragile
Samlet spilletid: 38:58

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Wolves Among Us
  • Album titel: Hollow Gloom
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Prime Collective
  • Samarbejdspartner: Prime Collective
  • Genre: Metalcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.