fbpx

Wizard - ...Of Wariwulfs And Bluotvarwes

Wizard - ...Of Wariwulfs And Bluotvarwes

2 år er der gået, siden de tyske Power Metal-drenge fra Wizard prøvede kræfter med tordenguden Thor, men på det nye album er der temamæssigt bladret kraftigt i kalenderen – her er man sprunget frem til middelalderen.
Rent musikalsk har det dog ikke betydet nogen forskel, for Wizard spiller stadig en stil, som både kan kaldes Power- og Heavy Metal, det afhænger af den enkeltes humør. Der lægges ud i pænt tempo, og numrene mangler hverken gode melodier eller knald på guitarerne. Især "Wariwulf" og "Sign of the Cross" skal fremhæves i denne sammenhæng.
Ved overgang til albummets anden halvdel falder tempoet, og der er et par ligegyldige numre, så man kunne frygte samme gummiarm, som forgængeren "Thor" lider af, men det sker heldigvis ikke. Wizard får hevet tingene i land med et par uptempo Heavy Metal numre mod slutningen.
I forhold til forgængeren har bandet måske ikke forbedret sig så meget, hvis man alene betragter de bedste numre på albummet – til gengæld holder numrene denne gang generelt et højere niveau. At de helt slemme svipsere denne gang glimrer ved deres fravær, gør "...Of Wariwulfs" til et noget stærkere album, som fortjener 3 stjerner – det er ikke prangende, men okay og godkendt.

Tracklist:
1. ... of wariwulfs and bluotvarwes
2. undead insanity
3. taste of fear
4. wariwulf
5. messenger of death
6. sign of the cross
7. fair maiden mine
8. heart eater
9. hagr
10. bletzer
11. hagen von stein

Samlet spilletid: 47:16

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Wizard
  • Album titel: ...Of Wariwulfs And Bluotvarwes
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Massacre Records
  • Samarbejdspartner: Massacre Records
  • Genre: Mathcore, Psykedelisk Rock
Mere i denne kategori: « Wizard - Thor Wodensthrone - Loss »

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.