fbpx

Withered - Grief Relic

Withered - Grief Relic

Med “Grief Relic” bringer Withered antallet af albumudgivelser op på fire siden de debuterede med ”Memento Mori” i 2005. Den nye skive er mit første møde med bandet fra Atlanta, Georgia, så jeg startede helt på bar bund.

Det betød nu ikke så meget, for Withered spiller Death Metal med et pænt højt energiniveau; der veksles en del mellem tungere passager og godt opskruet tempo med masser af smadder, men ikke nok med det. Flere steder bliver musikken nærmest groovy, og selv guitarsoli har fundet vej til albummet. Det giver pænt meget power, men i praksis er det kun elementerne med groove, der fungerer – i de andre sekvenser er det som om, at musikerne spænder ben for sig selv. Det er tydeligt, at der bliver arbejdet energisk, men det rykker sig ikke rigtigt ud af stedet.

Bedre bliver det ikke når man kobler vokalen til, for den gør ikke noget godt for numrene. Med sin brølende natur passer den fint til musikken, men desværre er den meget ensformig. Hvor irriterende det er, mærker man når der skiftes til en mere skrigende udgave; den dræner ikke kun numrene for energi, men gør det samme hos mig. Resultatet er, at interessen for albummet hurtigt svinder, og gør oplevelsen temmelig træls. Så når pressematerialet beskriver musikken som Tortured Blackened Death Metal, er jeg kun delvist enig: Blackened er der ikke meget af, Death Metal er korrekt, men torture delen passer desværre mest på det, lytteren udsættes for.

Tracklist:
1. Leathery Rind
2. A Realm of Suffering
3. Withdraw
4. Feeble Grasp
5. Husk
6. Downward
7. Distort, Engulf
8. To Glimpse Godliness
Samlet spilletid: 38:33

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Withered
  • Album titel: Grief Relic
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: Season of Mist
  • Samarbejdspartner: Season of Mist
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.