fbpx

With Passion - In The Midst Of Bloodied Soil

Det virker som om With Passion gerne vil imponere og vise at de godt kan finde rundt på deres gribebræt alle sammen. De prøver i al fald deres bedste på pladens første nummer, Train Wreck Orchestra. Det kunne selvfølgelig være for at understrege titlen på nummeret, men deres forsøg på at tage det tekniske fra metal og blande det med en grind-rytme virker ikke helt efter hensigten – nummeret bliver desværre for rodet.

Det næste nummer lykkes langt bedre end Train Wreck Orchestra. Der er mere form på nummeret, og guitarer og bas spiller ikke skalaer hele nummeret igennem. Nummeret har faktisk et ret fedt grove, der med lidt god vilje kunne lyde lidt henad From Autumn To Ashes, som jo er nogle af de store indenfor genren.
Desværre for With Passion, slår de et lidt større brød op end de kan bage. Pladen har nogle ret gode ideer, men lyden er imod bandet, hvilket gør at musikken meget hurtigt kommer til at lyde meget rodet på grund af alle de små detaljer With Passion gerne vil have med i musikken.

Men der er lidt håb forude! På pladens sidste nummer, The Theory Of An Evening Sky, har bandet pludselig meget mere fod på musikken. Keyboardet spiller ret godt op ad guitarerne, og der er en god bund i musikken. Det meste af nummeret svinger faktisk ret fedt, der er nogle virkelig fede riffs der bliver hængende i øregangene, og keyboardet kommer til sin ret hele vejen igennem nummeret.

Nu vil jeg ikke give With Passion alt for mange negative ord med på vejen, det lyder som om bandet har en del børnesygdomme de skal af med, mange af ideerne er gode, og man kan høre at musikerne også kan spille. Men udover nogle enkelte lyspunkter er der desværre ikke ret meget at komme efter på pladen, efter min mening.

Karakteren er givet med det forbehold at anmeldelsen er farvet af min egen musiksmag, så jeg måske har været en smule for hård i bedømmelsen.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: With Passion
  • Album titel: In The Midst Of Bloodied Soil
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Earache Records
  • Samarbejdspartner: Target Distribution
  • Genre: Noise, Alternativ

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.