fbpx

Witchgrave - The Devil´s Night

Tyske Metal Inquisition Records, hvis mest kendte signing nok er den tidligere Massacre-forsanger Kam Lees Bone Gnawer, har haft fokus på vores naboer til øst og signet svenske Witchgrave.
Med en éntydig forkærlighed for den dystre del af NWOBHM (læs; Venom) og vores egne Mercyful Fate, fræser duoen Sven Nilsson og Joakim Norberg igennem fire lettilgængelige og letfordærvelige numre, med en upåklagelig dedikation og stilsikkerhed.
Det her er bestemt ikke for folk, der foretrækker deres heavy metal kanaliseret via giganter som Iron Maiden og Judas Priest. Til det er Witchgraves lydbillede simpelthen for grimt og broget. Det er dog ikke nødvendigvis negativt.
Witchgrave spiller old school heavy metal af den mest primitive slags, og er man til førnævnte Venom (Mercyful Fate er uden tvivl klasser bedre), så skuffer denne udgivelses fire numre ikke. Tværtimod, så mestrer de to svenskere stilen i al dens simpelhed, og "The Devil´s Night" rummer lige nøjagtigt nok, hvad angår musikalsk formåen og okkulte klichéer, til at gøre sig gældende på et efterhånden oversvømmet marked. Hvis ikke andet, så giver den i alt fald en anledning til at knappe en stribe øl op sammen med rødderne!
Skål for Satan!

Tracklist:
1. The Devil´s Night
2. Eyes Of The Undead
3. Satanic Slut
4. Beg For Mercy

Samlet spilletid: 13:21

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Witchgrave
  • Album titel: The Devil´s Night
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Metal Inquisition Records
  • Samarbejdspartner: No Colours Records
  • Genre: Mathcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.