fbpx

Wingdom - Reality

Wingdom - Reality

Finske Wingdom består blandt andet af så prominente navne som Mikko Härkin (ex-Sonata Arctica) og Alessandro Lotta (ex-Rhapsody), så derfor var jeg glad da jeg fik muligheden for at anmelde deres debut album "Reality". Man kan dog udlede af bandets website, at begge førnævnte har forladt bandet igen.

Da pladen blev optaget kom den Stratovarius frontfigur Timo Kotipelto for øre, og han blev så begejstret for bandet, at han besluttede sig for at udgive den på sit eget selskab High And Loud i Finland, og det kan man undre sig længe over!!

Wingdom spiller meget melodisk med progressive elementer, fængende omkvæd og stærke melodier. Sådan beskrives bandet på promoen, og det er da også meget rammende; musikken er til tider som beskrevet meget iørefaldende og fænger da også meget godt, men lige pludselig falder det hele til jorden og bliver hurtigt kedeligt. Der er heller ingen tvivl om at Sami Asp er en fed sanger, og visse steder synger han fedt nok, men i det store hele bliver han hurtigt kedelig at høre på. Ydermere er der alt for meget fyld på pladen som gør, at den aldrig bliver rigtig spændende, og i den sammenhæng bliver pladen alt for lang.

Alt i alt er "Reality" en plade på det jævne som hverken er god eller dårlig, og bedste nummer er "Where Do We Go?". Sjovt nok er det også et af numrene som de har lagt ud på deres myspace side...!!

Tjek før køb anbefales!!

Tracklist:
01. Time
02. Where Do We Go?
03. Marionette
04. A Sigh Of Despair
05. The Essence
06. Everyday
07. Never Stop
08. Tomorrow
09. Lighthouse
10. Lighthouse Pt.2

Samlet spilletid: 57:02

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Wingdom
  • Album titel: Reality
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Dockyard1
  • Samarbejdspartner: Dockyard1
  • Genre: Modern Metal, Psykedelisk Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.