fbpx

Whitechapel - This Is Exile

Whitechapel - This Is Exile

Whitechapel stammer fra Cleveland, Ohio, men er opkaldt efter det kvarter i London, hvor Jack The Ripper hærgede i 1888. Og sammenligningen med den gode (?) Hr. Ripper er ikke helt ved siden af; Whitechapel bringer også masser af død til deres omgivelser. Ikke i form af kvindemord og bestialske opsprætninger, men i stedet som gedigen, gennemført Death Metal.
Musikken indeholder alt, hvad genren foreskriver: Lige fra den dybe growl over guitarer, der skifter mellem højt og lavt tempo, til de voldsomt aggressive trommer er alt med. Og at der spilles sikkert hele vejen rundt, trækker bestemt ikke fra. Det gør numrenes kvalitet heller ikke, for samlet set er de 12 skæringer rigtig gode. Især synes jeg godt om, at guitarerne fylder meget i lydbilledet, og specielt at der er rigtig meget melodi i de forskellige guitarsoli. Ikke at vi dermed havner ovre i Melodød genren, men det giver variation og spænding i musikken. Og at bandet samtidig ikke er bange for at eksperimentere, viser de i afslutningsnummeret, hvor der pludselig er gjort plads til mere afdæmpede passager, uden at det virker forkert.
Med hele 3 guitarister i bandets line-up bør Whitechapel også være i stand til at levere et stabilt lydbillede i live-sammenhæng. Om det er tilfældet, kan man checke i november, hvor de kommer forbi Voxhall i Århus i forbindelse med "Never Say Die" touren.

Tracklist:
1 Father Of Lies
2 This Is Exile Download View
3 Possession
4 To All That Are Dead
5 Exalt
6 Somatically Incorrect
7 Death Becomes Him
8 Daemon (The Procreated)
9 Eternal Refuge
10 Of Legions
11 Messiahbolical

Samlet spilletid: 42:58

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Whitechapel
  • Album titel: This Is Exile
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Metal Blade Records
  • Samarbejdspartner: Metal Blade Records
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.