fbpx

White Skull - Forever Fight

White Skull - Forever Fight

Med 7 studiealbums (før dette) må White Skull regnes for et af de fremtrædende blandt de mange power Metal bands fra Italien. Som på deres foregående plader har de valgt et tema; denne gang er det barbarerne og deres bedrifter, der står for skud. På papiret virker det som en udmærket idé, men i praksis kunne de 12 numre lige så godt have albansk folkedans eller indkøbsmuligheder i Bilka som fællesnævner – det hele er ligegyldigt og bugner af klichéer og musikalske tiltag, der er hørt 1000 gange før.
Bandet prøver at variere den traditionelle Power Metal ved at tilføje elementer fra Folk, sikkert for at understrege det historiske element i temaet. Det er bare lige så lidt overbevisende, som når bandet forsøger at træde i karakter og give den gas. Når de i titelnummeret synger "Fight, Fight" er det hult og useriøst, og billeder af en puddel som vagthund træder frem på min indre skærm.
Sangerinden Elisa "Over" De Palma har en udmærket og varieret vokal, som hun bruger i sine forsøg på at give numrene bare lidt selvstændighed, men det lykkes ikke særlig godt.

Jeg kender ikke til de foregående 7 albums fra White Skull, men hvis pressematerialets påstand om, at "Forever Fight" er det tungeste og mest slagkraftige til dato, må de være temmelig ringe. Det nyeste skud på stammen er nemlig både uselvstændigt og uinteressant, og skal efter min mening bare glemmes hurtigst muligt.

Tracklist:
1 We Are Coming
2 Escape
3 Feel My Rage
4 Spy Joint
5 Attle And Bleda
6 Forever Fight
7 Boudiccas Speech
8 A Mothers Revenge
9 Heavy Metal Ares
10 Etzel
11 Visions
12 Beer, Cheers

Samlet spilletid: 53:15

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.