fbpx

Weekend Nachos - Apology

Weekend Nachos - Apology

Sidste plade nogensinde. 2016 viser sig at være året hvor Powerviolence bandet Weekend Nachos trækker stikket, siger farvel for evigt og tak for denne gang. Weekend Nachos er nok indehavere af et af de mest kiksede bandnavne, men musikken er nu en helt anden sag. Vi snakker Powerviolence, Grindcore, Hardcore Punk blandet sammen i en genre om ikke har noget navn, men det er arrigt af den ondeste skuffe overhovedet. Nu skal vi se så se om deres sidste udspil Apology er en passende svanesang til deres afsked med verden.

2015 er åbningsnummeret på pladen, hvor tempoet bliver sat gradvist langt ned i forhold til, at det er Powerviolence vi snakker om. Men efter det første nummer er det et struktureret kaos af numre, som vi får smidt i ansigtet. Nummeret Dust er bare fuld kaos og totalt et slag i fjæset på lytteren. Her er Dylan Walker også med som gæstevokal, som til dagligt er frontmand i mit ynglings band Full Of Hell, og deres samarbejde på nummeret fungerer virkelig godt. Fake Political Song sætter tempoet en smule ned i løbet af sangen, men intensiteten er stadig til stede hele vejen igennem nummeret. Det førnævnte langsomme er også et gentagende tema igennem pladen, som specielt på nummeret World Genocide, hvor deres Sludge Metal inspirationer virkelig kommer til live. Det fungerer selvfølgelig også virkelig godt sammen med alle de andre langsomme sange, de har på pladen. Titelnummeret på pladen slutter det hele af med et brag. Nummeret fortsætter også i det langsomme. Hvis jeg skulle sætte en finger på det, så minder det lidt om hvis Swans spillede Sludgde Metal. Nummeret er en passende afslutning på deres karriere, og det så beskidt og tungt, at det næsten også er en smule smukt. Stilhed. Det er det vi bliver efterladt med efter at de sidste toner runger ud af højtalerne. Det er hvor det går op for en at vi nok aldrig nogensinde kommer til at høre noget fra Weekend Nachos igen.

Apology er den perfekte afslutning på bandets tolv års rejse med Powerviolence, Grindcore og Hardcore Punk. Afslutningsnummeret på pladen er den perfekt svanesang til et band, som har udfordret deres lyttere de sidste tolv år. Hvis det er til interesse for nogen, så spiller Weekend Nachos deres sidste danske koncert nogensinde 7. Oktober på Pumpehuset i København.

Trackliste

1. 2015
2. Dust
3. Fake Political Song
4. All
5. Judged
6. Dog Shit Slave
7. Writhe
8. N.A.R.C
9. POW MIA
10. World Genocide
11. Eulogy
12. Night Plans
13. Apology
14. Samlet spilletid : 36:59

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Weekend Nachos
  • Album titel: Apology
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Pladeselskab: Relapse Records
  • Samarbejdspartner: Petting Zoo PR
  • Genre: Grindcore, Hardcore, Punk

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.