fbpx

Warmachine - The Beginning Of The End

Warmachine fra Toronto, Canada har været rigtigt længe undervejs, eftersom bandet blev grundlagt i 1994, og først i 2006 udgav deres debutalbum "The Beginning Of The End" som jeg sidder med i hænderne (det skal lige tilføjes, at jeg ikke modtog den tilbage i 2006, he he!). Bandets stil er melodisk power/thrash med en masse melodiske indslag og bliver af mange betragtet som en ny-klassiker. Det er måske at tage munden lidt for fuld, men den er bestemt spændende.

Altså, musikken tager udgangspunkt i det meget melodiske udtryk, og de gør det sgu godt. De har på ingen måde opfundet den dybe tallerken med dette udspil, men pladen er fyldt med nogle gode numre, som er dejligt melodiske og ganske afvekslende at lytte til. Stilmæssigt kan man indimellem sammenligne dem med Dionysus, som jo også brillierer med det melodiske – ikke ment på den måde at de kopierer dem, men de anvender lidt den samme opbygning af numrene, hvor det melodiske kommer i højsædet. Joe Di Taranto på vokal har en flot og melodiøs stemme, som passer rigtig godt til musikken, og flere steder på skiven fangede jeg mig selv i at blive grebet af helheden.
Så jo jo, en ganske habil skive fra Warmachine her som - på trods af de to kedelige skæringer "Beginning Of The End" og "Dust To Dust" - har fanget min interesse, og bandet viser også vejen når det gælder guitar-dueller og leads. Jeg ser frem til opfølgeren, som ifølge bandets myspace-side skulle komme i løbet af året. Her kan man få sig en smug-lytter, og umiddelbart lyder det som om bandet fortsætter de gode takter.

Tracklist:
01. Betrayed
02. Empty
03. Beginning Of The End
04. Safe Heaven
05. Fate
06. Eternally
07. Forgotten Demise
08. Taunted Souls
09. Eye For An Eye
10. Dust To Dust
11. Apocalypse

Samlet spilletid: 44:21

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.