fbpx

Walking Rumor - Symbiosis

Walking Rumor - Symbiosis

Tilbage i slut-1990’erne, da DR underholdt landets ungdom med Boogie Listen, kom Nu Metal frem som subgenre, og skabte via en cocktail af tunge guitarer, samples og fængende melodier et nyt marked. Navne som Linkin Park og Limp Bizkit var umulige at komme udenom, men genren holdt sig ikke længe på toppen; i de senere år har der været meget stille om den. Men at den langt fra er død, er Walking Rumor et bevis på: Bandet fra Odense har en håndfuld år på bagen, og udsender nu deres debutalbum.
Her går de all-in på Nu Metal, for numrene bugner af alt det, der hører genren til: Virkelig gode melodier, skarpe guitarer og pæne mængder electronics fungerer som en tidsmaskine, især når man kobler vokalerne på. Dem står Kenio Gustavsson og Anders Mørch for i fællesskab, og varierer flot mellem brøl, rap og ren sang.
Man kan ikke sige, at Walking Rumor tilføjer noget nyt til stilen, for ret beset skabes det hele ud af kendte elementer, ligesom arrangementer og produktion også virker velkendte. Når jeg alligevel kaster 4 stjerner efter albummet skyldes det, at bandet virkelig mener det her; de udstråler glæde og spillelyst, som mærkes helt hjem i stuen. Og så er det lykkedes at skrue en stribe udmærkede sange sammen, så albummet på mig virker som et frisk genhør med en genre, som måske fortjener en chance til.

Tracklist:
1. Do or Die
2. Breaking Point
3. Expectations
4. Turn the Tides
5. Wasted Years
6. Leave Nothing Behind
7. Let Them Talk
8. Watch It Fall
9. Rest In Defeat
10. Feed the Fire
11. My Illusion
12. Burned Up and Blessed
Samlet spilletid: 41:25

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Walking Rumor
  • Album titel: Symbiosis
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Self-released
  • Samarbejdspartner: Elevation PR
  • Genre: Nu Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.