fbpx

Voice of Ruin - Consumed

Voice of Ruin - Consumed

Voice of Ruin fra Schweiz blev dannet tilbage i 2008 og har siden da spillet over 100 shows; inklusiv en Tour i Japan som support for bandsene The black Dahlia Murder og Fleshgod Apocalypse i 2014. Efter to album og en EP er de igen aktuelle med EP’en ”Consumed”, som indeholder 2 nye tracks samt 4 remixede numre fra deres andet album ”Morning Wood”. 

Hvad musikken angår har vi at gøre med en cocktail af death/thrash/groove, og de to første numre er ganske glimrende hvor især åbneren ”I Am the Danger” får en til at rykke med nakkemusklerne; her bliver der thrashet igennem for alvor samtidig med, at der bliver fyret op under kedlerne med nogle fede leads. Næste nummer i rækken er ”Our Need to Consume”, som gør sig bemærket med samme opskrift, måske ikke helt så fedt, men stadig udmærket. Herfra går det så desværre støt ned ad bakke med de dérsens re-mix. Jeg har ikke hørt andre af deres album, men jeg går ud fra det ikke er dance/sample re-mix, men det er desværre hvad de sidste 4 numre består af! Jeg fatter det ikke! Hvad skal disse re-mix dog gøre godt for? Det er jammerligt, irriterende og i mine øjne spild af producer/penge osv…

Fat det nu, lav noget ordentligt og la’ vær med at re-mixe gamle sange til sådan noget l..t! Voice of Ruin opfinder ikke den dybe tallerken med deres musik, men de to første tracks har alligevel noget substans, og jeg ville rigtigt gerne høre mere af det, men resten er lige til at lukke op og skide i!

Tracklist:
1. I Am the Danger
2. Our Need to Consume
3. Morning Wood (Desireless & Operations of the Sun Rewrite)
4. Day of Rage (Bak XIII Remix)
5. The Rise of Nothing (Simpig Remix)
6. The Rise of Nothing (Feel a Boom F.A.B Rewrite)
Samlet spilletid: 22:39

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.