fbpx

Visigoth - Conqueror's Oath

Visigoth - Conqueror's Oath

Tre år efter debutskiven ”The Revenant King” er der igen nyt fra Salt Lake City bandet Visigoth, og her kan jeg fortsætte listen med ”igen”: Igen er indspilningerne foregået i hjembyens Boar's Nest studie, igen har Andy Patterson skruet på knapperne, og igen er resultatet blevet en gennemført blanding af Heavy- og Power Metal.

Fra starten præsenterer Visigoth hele paletten af elementer fra genrerne, så hamrende rytmer og fængende melodier går hånd i hånd. De fleste numre har store armbevægelser og en teatralsk stemning, sidstnævnte hovedsageligt takket være sangeren Jake Rogers. Hans vokal har den fornødne power, men er ikke så anmassende som mange af kollegernes high pitch udgaver. Samtidig formår han at holde sine helteudgydelser på den rigtige side af latterlighedsgrænsen, så helheden forbliver troværdig. Det gør numre som ”Steel and Silver”, ”Warrior Queen” og ”Traitor's Gate” til virkelig stærke repræsentanter for Power Metal genren.

Men det fungerer også godt for amerikanerne når de bevæger sig inden for den rene Heavy Metal, hvilket illustreres i det Iron Maiden inspirerede ”Outlive Them All”, det traditionelle ”Blades in the Night” og ”Salt City”, som er en hilsen til de hjemlige headbangere.

I forhold til debutskiven har Visigoth finpudset stilen, og de har fået mere selvtillid. Derfor er ”Conqueror's Oath” en mere selvstændig udgivelse, som bør få chancen hos alle tilhængere af genren.

Tracklist:
1. Steel and Silver
2. Warrior Queen
3. Outlive Them All
4. Hammerforged
5. Traitor's Gate
6. Salt City
7. Blades in the Night
8. The Conqueror's Oath
Samlet spilletid: 42:21

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Visigoth
  • Album titel: Conqueror's Oath
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Metal Blade Records
  • Samarbejdspartner: Metal Blade Records
  • Genre: Heavy Metal, Power Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.