fbpx

Victorius - Heart Of The Phoenix

Victorius - Heart Of The Phoenix
Det fjerde album fra det Tyske Power Metal stjerneskud Victorius er på gaden. Et band som meget passende har været på Tour med blandt andre Freedom Call og Van Canto. Meget lovende ord i presse-infoen. Nu skal det det lige siges, at det er mit første møde med bandets toner, men at kalde dem ”stjerneskud” er måske lige at tage munden for fuld.
 
Der lægges ud med nummeret ”Shadowwarriors” hvor der er godt gang i dobbeltpedalerne, som er en god indledning på pladen. ”Hero” fortsætter stilen, og bibeholder den gode melodi. Der er masser af lækkert guitar-lir i form af fede soloer, melodiske løb og temaer. Dette er det generelle billede pladen igennem, og det er i og for sig ganske udmærket, men personligt mangler jeg lidt mere kant. Ligeledes er numrene meget enslydende, og når pladen er lyttet til ende sidder man med den dér fornemmelse af, at absolut ingen numre skiller sig ud. Vokalen er alt for pæn, ja faktisk så pæn, at jeg i starten var i tvivl om det var en mand der sang. Samtidig synges der stort set ens i den samme oktav hele pladen igennem uden den store variation, hvilket gør det hele lidt kedeligt. 
 
Jeg kan ikke undgå at referere lidt til Dragonforce, eller Freedom Call, da de minder lidt om dem – bare i en noget light udgave, da de på ingen måde når eksempelvis Dragonforce til sokkeholderne. Så selvom det hele er velspillet og velproduceret, bliver det hele bare for forudsigeligt, poleret og uoriginalt til at det overhovedet for mig op af stolen, og karakteren skal ses i lyset af, at de trods alt spiller pisse fedt, men udover det er der ikke meget at komme efter.
  
Tracklist:
1. Shadowwarriors 
2. Hero 
3. End Of The Rainbow 
4. Die By My Sword 
5. Sons Of Orion 
6. Heart Of The Phoenix 
7. Empire Of The Dragonking 
8. Hammer Of Justice 
9. Beyond The Iron Sky 
10. Virus 
11. A Million Lightyears
Samlet spilletid: 45:26
 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Victorius
  • Album titel: Heart Of The phoenix
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Massacre Records
  • Samarbejdspartner: Massacre records
  • Genre: Melodic, Power Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.