fbpx

Verdande - Verdande

Verdande - Verdande

Verdande blev startet i 2016 af 4 elever på på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Oprindeligt var musikken rent instrumental, men siden er sangeren Søren Sedit kommet til. Bandets første udspil er denne selvbetitlede EP, hvis tilblivelse har trukket ud, fordi medlemmerne hele tiden fandt nye steder at justere og optimere.

Jeg kan sagtens forstå, at musikerne fandt ting at arbejde med, for numrene indeholder rigtig mange forskellige temaer, både rytmisk og melodisk. Det giver musikken en bredde, som både er en styrke og en svaghed. På plussiden tæller den resulterende variation, når melodiske elementer blandes med en brølende vokal og tung Metal, som afleveres med hakkende rytmer.

Musikerne præsterer et højt teknisk niveau, og alt spilles superstramt og med lækkert overskud. Ved siden af de mange temaer er der også blevet plads til rigtig mange fine detaljer – her er det skønt at tune ind på dem, og bare nyde de mange små perler, som især trommer og guitar får flettet ind i musikken, specielt i ”When Forever Ends”.

Men medaljen har også en bagside, for flere steder bliver det for meget med de konstant skiftende temaer. Resultatet er, at den røde tråd forsvinder, og numrene fremstår rodede og uden klar retning. Det trækker ned, men ikke mere end at Verdandes første udspil er en solid og lovende sag.

Tracklist:
1. Seeking Waiting or hiding
2. Giving in
3. When Forever Ends
4. We Wait In The Fire
Samlet spilletid: 23:54

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Verdande
  • Album titel: Verdande
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Prime Collective
  • Samarbejdspartner: Elevation PR
  • Genre: Metal, Progressive

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.