fbpx

Venom - Metal Black

Venom - Metal Black

Her er så et firser metal band der har udgivet en ny cd... Og det er ikke fordi at det plejer og lykkedes videre succesfuldt med sådan noget (efter min mening), men her er der faktisk en plade hvorpå det har kunnet lade sig gøre. De har taget deres egen firser lyd og poleret den direkte ind i år 2006. Og med et ret vellykket resultat efter min mening.

Der står i bandets eget presse materiale (hvilket jo så gør at oplysningerne skal tages med et gran salt) at de er forfædre/opfinderne af black metal... Hmm... Det er i hvert fald en meget old school Black metal lyd der her bliver hentydet til, for hvis man kigger på noget af det black metal der kommer frem i dag... Så er det her vel en tur i parken sammenlignet med det helvede man i dag kan finde på en cd. Dette skal ikke forstås som om at pladen er blød eller noget andet, det skal bare forstås som om at jeg mere opfanger et Rocket udtryk i musikken end jeg opfanger den direkte ondskab.

Musikken er velspillet allerede fra starten af og de har en meget "beskidt/rocket" lyd. Man kan også godt høre at producerne har pillet lidt ved lyden for at opnå et lidt mere beskidt helheds billede af musikken. Men det er også okay.. for det virker.

Jeg har valgt at give pladen 4 ud af 6. Det får den fordi at det er et godt album, men jeg mangler lige de sidste musikalske overraskelser som ville fange mig helt.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Venom
  • Album titel: Metal Black
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Sanctuary
  • Samarbejdspartner: Target Distribution
  • Genre: Blackend Death

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.