fbpx

Velcra - Consequences Of Disobedience

Metal med en kvindelig forsanger. Det er ikke så tit vi hører det mere, men her er der endelig en, og det er ikke popmetal som "Evanesence", men rigtig metal.

Det hårdtslående og eminente åbningsnummer "My Law" brillierer med sin sans for metal lige nu og fremviser på fineste vis hvad Velcra står for. Det er et af de numre man bare skal høre igen og igen. Og pladen fortsætter uden at sætte tempoet ned og sådan fortsætter albummet, for sangene fader fint over i hinanden uden det bliver generende. Et smart træk og også godt lavet, for det giver en fornemmelse af at albummet aldrig står stille, og det giver et godt flow i albummet.
Numrene på albummet er velproduceret, og det giver også et i forvejen godt album et løft mere, og det skaber en god kontrast mellem sange og fremførelsen. Sange som "Shine for me" og "Removed" skinner som klare stjerner på en sort nattehimmel grundet den gode produktion, og løfter virkelig albummet, men bare rolig der er meget mere af den gode slags på dette album. Selvom guitaren har en fremtrædende rolle bliver den aldrig dominerende, og man kan høre der er lagt vægt på sangen og den skinner fint igennem på samtlige sange. Nogen gange køres den op i næsten sopran ligende tilstande, og det giver en ny dimension til flere af numrene.

Et rigtig godt og helstøbt album, som burde finde mange købere, for lyd, sang og produktion går op i en højere enhed på dette album, og det er en fryd at lytte til.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Velcra
  • Album titel: Consequences Of Disobedience
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Pladeselskab: Virgin
  • Samarbejdspartner: EMI
  • Genre: Neo-Classical Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.