fbpx

Unherz - Mainstream

Unherz - Mainstream

Tysksproget Rock har aldrig været noget stort i Danmark, men i de lande hvor tysk er modersmålet, er sagen naturligvis helt anderledes. Et af de mest produktive navne indenfor genren er Unherz, som med "Mainstream” nu udsender deres 8. album – temmelig imponerende for et band med kun 10 år på bagen.
De åbner fint med titelnummeret, som kører frem i pænt tempo, og med fint markerede guitaranslag. Et andet nummer, som fortjener at blive fremhævet, er ”Schreie in der Nacht”, som via godt med boogie minder mig om Rodgau Monotones.
De fleste af de resterende numre lever lige lovlig meget op til titlen; musikken er nærmest skræddersyet til at kunne indgå i de fleste sammenhænge uden at støde nogen; lidt for hyggeligt, lidt for ufarlig. Det er i sig selv kedeligt, men forværres af, at Unherz netop har noget på hjerte og i deres tekster forholder sig kritisk til samfundet. Her udstilles vores hang til selveksponering (”Mainstream“), vanrøgtede børn (”Hänsel und der Nachbar”) og griskheden i sportens verden (”F.I.F.A.“). Teksterne er godt skrevet, de har bid og havde fortjent en bedre musikalsk ramme som udstillingsvindue. Da der samtidig er lidt for mange uinteressante numre på tracklisten, er det teksterne, der trækker karakteren op på tre stjerner – men da de er på tysk, er det nok de færreste herhjemme, der nyder godt af det.

Tracklist:
1. Intro
2. Mainstream
3. Beichtstuhl oder Sündenpfuhl
4. König ohne Krone
5. Schreie in der Nacht
6. Hänsel und der Nachbar
7. Leben am Limit
8. Ihr wisst es nicht
9. Unsere Art
10. Hornhaut am Arsch
11. F.I.F.A.
12. Eigene Legende
13. Drachenflügel
14. Fluch der Zeit
15. Marie
Samlet spilletid: 65:52

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Unherz
  • Album titel: Mainstream
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Massacre Records
  • Samarbejdspartner: Massacre Records
  • Genre: Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.