fbpx

A Day At The Fair - The Rocking Chair Years

A Day At The Fair - The Rocking Chair Years

Albumdebuterende A Day At The Fair stammer fra New Jersey, og spiller en overvejende 90'er-inspireret pop-punk. Deres første album som har fået titlen ”The Rocking Chair Years”, udgives af Drive-Thru Records, og indeholder 14 numre der i alt strækker sig over 51 minutter.

Selvom pladeselskabet og bandet selv ifølge promotion-materialet er af den modsatte overbevisning, mener jeg godt at man kan kalde deres musik for ganske typisk pop-punk. Retfærdigvis skal det nævnes at jeg med typisk pop-punk ikke refererer til Blink 182 eller andre drengerøvs-grupper – A Day At The Fair virker nemlig til at være 100% seriøse omkring deres musik.

Gennem hele albummet er de memorable melodier i højsædet, og der findes både klaver-ballader og mere konventionelle punk-numre. Forsangerens stemme er temmelig lys og udstråler en vis skrøbelighed, som egentlig matcher musikken ret godt. En god portion af sangene er da også forholdsvis vellykkede, og omkvædene derfra bider sig for en stund ganske godt fast i hukommelsen. Men desværre er der også nogle mere ordinære numre at finde på skiven – og helt generelt er der altså ikke tale om hverken den mest innovative eller den mest velskrevne plade mine ører har stiftet bekendtskab med.

Men som sagt har albummet bestemt også sine gode øjeblikke, og numre som ”This Is Why We Don't Have Nice Things”, ”The Blame Anxiety” og ”The Lost, The Lucky” vil givetvis kunne tilfredsstille de fleste fans af genren. ”The Rocking Chair Years” får således middelkarakter herfra.


Revolution Music vil gerne takke Target Distribution for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: A Day At The Fair
  • Album titel: The Rocking Chair Years
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Drive-Thru Records
  • Samarbejdspartner: Target Distribution
  • Genre: Punk, Pop

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.