fbpx

Theotoxin - Consilivm

Theotoxin - Consilivm

Her er et band, som man ikke kan beskylde for at ligge på den lade side: Theotoxin blev dannet i foråret 2016, og udgav allerede deres debutalbum "Atramentvm” i starten af 2017. Det er i sig selv pænt hurtigt, men østrigerne imponerer igen ved at udsende album nummer to kun et år efter debut’en.

Med et pentagram og omvendte kors i logoet, og en forestående hængning af en nonne på albumcoveret er det ikke overraskende, at Theotoxin befinder sig på den sorte del af Metallandkortet. Det sættes der en tyk streg under i de to første numre, som afvikles i et vildt opskruet tempo; i sekvenserne med blastbeats har jeg næsten ondt af lilletrommen – damn, den får prygl!

Herefter følger et par numre i lavere tempo, hvor der lægges vægt på melodi og groove – også disse discipliner klares i fin stil. På resten af albummet vender Theotoxin tilbage til det aggressive, men de får også plads til nogle rolige afsnit. På den måde bliver albummet pænt varieret, så man ikke bliver træt af de voldsomme bølger af Metalangreb.

Teksterne er generelt på engelsk, kun et par steder afløses det af tysk. Men uanset sproget, så afleveres de på en vrængende facon. Til gengæld er vokalen fraværende i afslutningsnummeret, som på tilbagelænet facon afrunder et rigtig stærkt album.

Tracklist:
1. Deus Impostor
2. Yersinia Pestis
3. Hexenflug und Teufelspakt
4. Apokatastasis
5. Stillstand
6. Chant of Hybris
7. Somnus Profanus
8. Adoration of the Blight
9. Abgesang
Samlet spilletid: 41:07

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Theotoxin
  • Album titel: Consilivm
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: Massacre Records
  • Samarbejdspartner: Massacre Records
  • Genre: Black Metal, Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.