fbpx

The Spirit - Sounds From The Vortex

The Spirit -  Sounds From The Vortex

Helt i tråd med traditionen fra den Sorte Metal holder medlemmerne af The Spirit kortene tæt til kroppen, når det gælder informationer; ud over, at bandet stammer fra Saarbrücken i Tyskland, offentliggør de fire medlemmer kun deres initialer – hemmeligt og mystisk skal det være.

Ovenstående krukkeri er ikke det eneste, tyskerne har lånt hos de tidlige Black Metal bands; også stilmæssigt kører tingene helt efter bogen på debutskiven "Sounds From The Vortex”. Albummet udgav bandet selv sidste år, men via en aftale med Nuclear Blast Records får det en mulighed for at ramme et større publikum.

Og det er vel fortjent, for The Spirit spiller Black Metal efter mit hoved: Numrene forener det brutale i form af smadrende rytmer i opskruet tempo og en fælt hvæsende vokal på den ene side, med det melodiske repræsenteret ved masser af tremoloanslag på guitarerne - Strengene bliver virkelig motioneret! Samlet set giver det et virkelig godt drive i numrene, hvor især guitararbejdet er markant. Det begejstrede mig fra start med masser af spilletid til følge, men afslørede ret hurtigt nogle svagheder: Numrene er meget ens i deres opbygning, og ret hurtigt bliver guitarerne lidt slidte og mister en del af deres tiltrækningskraft. Derfor nedjusteres karakteren til et godt, men mindre prangende niveau.

Tracklist:
1. Sounds from the Vortex
2. Cosmic Fear
3. The Clouds of Damnation
4. Cross the Bridge to Eternity
5. Illuminate the Night Sky
6. The Great Mortality
7. Fields of the Unknown
Samlet spilletid: 38:00

Yderligere information

  • Band/Kunstner: The Spirit
  • Album titel: Sounds From The Vortex
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Black Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.