fbpx

The Nimbwits - End Of The World

The Nimbwits - End Of The World

Tre år efter jeg anmeldte debutalbummet ”To Punk Or Not To Be” fra The Nimbwits, er de aldrende punkere fra hovedstaden tilbage med nyt. Bandet har selv mixet og produceret "End Of The World”, som er indspillet i Tapf Studio i Vanløse.

The Nimbwits fortsætter med at spille Punk efter klassisk opskrift, så der er generelt højt tempo, kant og passende mængder Yo-oh kor til at støtte frontvokalen. Det bliver fra starten omsat på glimrende vis i titelnummeret, men også i de efterfølgende ”Magenta Rain” og ”A Rape in the Night” rykkes der godt afsted med seje guitarer. At The Nimbwits også formår at skrive fængende omkvæd, beviser de i ”Copenhagen City”: Nummeret starter med rådhusklokker og en ret ordinær melodi, men omkvædet er virkelig iørefaldende – det er næsten irriterende vedholdende og har hjemsøgt mig en del.

Med dette udlæg er der lagt op til, at bandet bare kører igennem i sikker stil, men det sker desværre ikke. Omkring midten af albummet begynder numrene at lyde ret ens, og de detaljer, som giver de første numre klasse, bliver færre og færre. Det gør anden del af begivenhederne ret ensformig, så her falder oplevelsen i niveau. Det forstærkes af spilletiden for de enkelte tracks, som ligger i den høje ende.

Der er ingen tvivl om, at musikerne stadig hygger sig med musikken, men denne gang rammer de ikke plet så ofte, som det skete på forgængeren; karakteren er derfor et lille hak lavere.

Tracklist:
1 End of the World
2 Magenta Rain
3 A Rape in the Night
4 Copenhagen City
5 Sirens
6 On the Rise again
7 I Don't Want You
8 Mosquitoes in My Brain
9 True or Not
10 10P
11 I Don't Know
12 Endless War
13 Solen Stiger
Samlet spilletid: 48:58

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: The Nimbwits
  • Album titel: End Of The World
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Self-released
  • Samarbejdspartner: The Nimbwits
  • Genre: Punk

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.