fbpx

The Good The Bad and The Zugly - Misanthropical House

The Good The Bad and The Zugly - Misanthropical House

Selv om vi ikke hører så meget til den i Danmark, findes der selvfølgelig en Punkscene i Norge. Her har The Good The Bad and The Zugly (TGTBTZ) tidligere markeret sig med de to albums “Anti-World Music” (2013) and “Hadeland Hardcore” (2015). Nu føjer de så et tredje til rækken; det har fået titlen “Misanthropical House” og er bandets kommentar til samfundet i dag og problemerne med at blive ældre.

Det hele præsenteres via Punk i klassisk stil, dvs. med masser af tempo og en vokal, der hele tiden befinder sig provokerende tæt på lytteren. Ofte bliver det hurtigt anstrengende med en råbende vokal lige i fjæset, men her når jeg aldrig at blive irriteret. Her spiller det sikkert ind, at melodierne gennemgående er udmærkede, og at flere numre er udstyret med glimrende skråle-med omkvæd. Her er "Vik Bak Meg Satan” min favorit med sin ”King Kokain” linje, men også ”International Asshole” har et pænt potentiale der.

Albummets første halvdel står i det hele taget stærkt med ”H-Bomb”, ”Mindlessness” og ”Ripe For The Grave”, og selv om ”WWID” holder fanen højt på anden halvdel, kan det ikke skjules, at TGTBTZ ikke helt formår at holde det høje niveau fra åbningsnumrene helt til slut på skiven. De bedste ideer er brugt i de tidlige tracks, så underholdningsværdien falder en smule mod slut. Det koster en halv stjerne i bedømmelsen, men den friske tilgang og den høje energi kan man ikke tage fra TGTBTZ.

Tracklist:
1. H-Bomb
2. Mindlessness
3. Vik Bak Meg Satan
4. I Lied About Being A Hardcore Man
5. Ripe For The Grave
6. West Coast Exile
7. It’s A Jungle Out There, In The Forest
8. International Asshole
9. WWID
10. I Need A Place To Drink
11. Sickness Unto Death
12. Going Nowhere Fast
Samlet spilletid: 30:12

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.