fbpx

The Devil's Trade - The Call of the Iron Peak

The Devil's Trade - The Call of the Iron Peak

Bag navnet The Devil’s Trade står den ungarske sanger og guitarist Dávid Makó, som med ”The call of the Iron Peak” udsender sit første album på Season of Mist.
Her har han valgt at virkelig at skære ind til benet, for hovedparten af spilletiden udfyldes af kun af vokal og få akustiske instrumenter. Resultatet er et album et sted mellem Folk og Singer/songwriter, hvor sangenes kerne er det essentielle.
Satsningen på vokal og kun et enkelt eller to ledsagende instrumenter virker fint isoleret set; Makós stemme er både udtryksfuld og fængslende, og den sparsommelige instrumentering sætter fokus på vokalen. Både den og arrangementerne ligger ikke så langt fra Serj tankian, når han holder sig til ren sang.
Men ret hurtigt bliver det kedeligt, for fraværet af slagtøj eller anden rytmisk struktur gør numrene meget ens. Den monotone strøm af numre afbrydes kun af 3 korte mellemspil med keyboardlyde, men disse indslag er alt for korte til, at de reelt påvirker helheden.
Havde ”The call of the Iron Peak” være en EP med de 4 bedste numre, var The Devil’s Trade sluppet afsted med skindet på næsen, men i sin nuværende form er albummet simpelthen for kedeligt, og de godt tre kvarters spilletid opleves som mindst det dobbelte.

Tracklist:
1. The Iron Peak
2. Dead Sister
3. III
4. No Arrival
5. Expelling of the Crafty Ape
6. IIIIIIIIIIII
7. Három Árva
8. Eyes in the Fire
9. IIIIII
10. Dreams from the Rot
11. The Call of the Iron Peak
Samlet spilletid: 46:43

Yderligere information

  • Band/Kunstner: The Devil's Trade
  • Album titel: The Call of the Iron Peak
  • Karakter: Karakter: 1.5
  • Pladeselskab: Season of Mist
  • Samarbejdspartner: Season of Mist
  • Genre: Singer-songwriter

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.