fbpx

The Crown - Death Is Not Dead

The Crown - Death Is Not Dead

The Crown, som har en del år på bagen efterhånden, er ret ukendt for mit vedkommende; det er kun lige ”Crowned in Terror” fra 2002 som jeg har i samlingen, og jeg husker den som værende ganske fed. "Death Is Not dead", som er bandets 8. album, er på gaden, og det er blevet tid til at tage pulsen på disse svenske thrash/death metallere.

Umiddelbart er det en meget jævn oplevelse med riff's og growl, som er hørt utallige gange hvor numre som "Headhunter", Iblis Bane", "Speed Kills (Full Moon Ahead)" og "Godeater" er de eneste numre som bare smager lidt af creme dé la cremen af melodisk thrash/death metal. Bevares, der er da knald på og musikerne er da også veloplagte og spiller godt. Med det sagt synes jeg, at det til tider er lidt unuanceret og rodet at lytte til. Instrumental nummeret "Meduseld" viser bandet fra en lidt anden side, og beviser at de bestemt kan spille.

Det er desværre ikke nok til at bringe mit pis yderligere i kog, og selvom hjemvendte vokalist Johan Lindstran gør et ihærdigt forsøg på at gøre det hele meget interessant, forbliver på det jævne dette album, hvor jeg til hver en tid vil foretrækkeTomas Lindberg (At The Gates) som huserede på føromtalte ”Crowned in Terror”.

Tracklist
1. Reign
2. Headhunter
3. Iblis Bane
4. Eternal
5. Struck By Lightning
6. Speed Kills (Full Moon Ahead)
7. Herd Of Swine
8. Horrid Ways
9. Ride To Ruin
10. Meduseld
11. Godeater     
Samlet spilletid: 50:23

Yderligere information

  • Band/Kunstner: The Crown
  • Album titel: Death Is Not Dead
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Century Media Records
  • Samarbejdspartner: Century Media Records
  • Genre: Death Metal, Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.