fbpx

The Crown - Cobra Speed Venom Fremhævet

The Crown - Cobra Speed Venom

Når et band har eksisteret i mere end 25 år, er det ikke underligt at der har været mange udskiftninger i besætningen, ligesom samarbejde med mange forskellige pladeselskaber er en del af gamet. Det gælder også for svenske The Crown, så det nuværende line-up består af tre gamle medlemmer og to nye. De har i fællesskab kreeret ”Cobra Speed Venom”, som markerer en tilbagevenden til Metal Blade Records.

Bedømt ud fra albummets start føler svenskerne sig hjemme her, for de starter albummet i flot stil: ”Destroyed By Madness” starter med dystre strygere, men slår så over i tung Death Metal, hvor melodiske guitarer understøtter Johan Lindstrands seje vokal. ”Iron Crown” fortsætter niveauet og sætter trumf på med et sejt omkvæd, men det hele kulminerer i ”In the Name Of Death”: Nummeret forener energi, tempo og et medrivende omkvæd - Det er et virkelig fedt track, som jeg spontant får lyst til at opleve sammen med andre headbangere.

Men så er det som om tingene går i stå for The Crown; det efterfølgende ”We Avenge!” bruger stort set samme virkemidler, men falder til jorden, og også resten af numrene mangler den spænding og selvstændighed, der præger albummets start. I stedet byder de ind med standardvarer, som ikke formår at overbevise trods en fornuftig afslutning. Så selv om det indeholder flere gode tiltag, er det derfor svært ikke at være lidt skuffet over Cobra Speed ”Venom”.

Tracklist:
1. Destroyed By Madness
2. Iron Crown
3. In the Name Of Death
4. We Avenge!
5. Cobra Speed Venom
6. World War Machine
7. Necrohammer
8. Rise In Blood
9. Where My Grave Shall Stand
10. The Sign of the Scythe
Samlet spilletid: 47:28

Yderligere information

  • Band/Kunstner: The Crown
  • Album titel: Cobra Speed Venom
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Metal Blade Records
  • Samarbejdspartner: Metal Blade Records
  • Genre: Death Metal, Melodic

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.